[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win het boek van David Baldacci – Het motief

Vorige week is het nieuwste boek van David Baldacci verschenen: Het motief. Het is het derde deel in de Amos Decker reeks en borduurt voort op de eerder verschenen delen: De geheugenman en De laatste mijl. Het recent verschenen derde boek is door onze redacteur Merel gelezen en in haar recensie geeft zij een 7,5 aan het boek. Om te vieren dat dit toffe derde deel is uitgekomen mogen wij een exemplaar weggeven. Ook kans maken? Lees dan snel verder!

Walter Dabney is een liefhebbende echtgenoot en vader van vier dochters. Hij heeft een goedlopend bedrijf en leeft een bestaan waar velen jaloers op zouden zijn. Maar dan gebeurt het ondenkbare. Voor het hoofdkantoor van de FBI in Washington D.C. schiet Dabney op klaarlichte dag lerares Anne Berkshire in koelen bloede neer, om daarna de hand aan zichzelf te slaan.
Een van de vele getuigen is Amos Decker, een man die niets vergeet en ziet wat de meeste anderen missen. Verbijsterd over deze op het eerste gezicht totaal onverklaarbare moord, stort hij zich op het onderzoek. Decker maakt deel uit van een speciale eenheid binnen de FBI en hij en zijn collega’s duiken in de levens van Dabney en Berkshire, op zoek naar een verband dat niet lijkt te bestaan. Wat ze wel vinden zijn geheimen die hen leiden naar een op handen zijnde aanslag – een die Decker en zijn team midden in de vuurlinie plaatst…

Om kans te kunnen maken op dit mooie boek van David Baldacci willen wij antwoord op de volgende vraag:

Welke aandoeningen heeft Amos Decker opgelopen door een football-blessure?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Prijsvraag Het motief”. Wil je een hint? Lees dan onze recensie van dit boek… Je hebt tot 15 mei de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. Wauw wat een prachtige actie om hier aan mee te mogen doen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.