Prijsvraag: Win het boek Schaduwman

Het boek Schaduwman van Phoebe Locke ligt sinds kort in de boekenwinkels. Heb jij deze spannende thriller nog niet gelezen? Lees dan snel verder, want wij geven een exemplaar weg!

Schaduwman

Een week nadat haar dochter Amber is geboren, pakt de jonge moeder Sadie haar biezen. Zestien jaar later staat ze ineens weer voor de deur. Langzaam probeert het gebroken gezin weer aan elkaar te wennen. Maar Sadie is psychisch onstabiel: ze ziet schaduwen, hoort stemmen en is ervan overtuigd dat Amber bij haar zou zijn weggehaald als ze niet zelf was vertrokken. En ze blijft maar praten over ‘de lange man’, die in het bos zou wonen en het op haar gemunt zou hebben. Als dochter Amber ook nog eens wordt verdacht van moord, is het familiedrama compleet.

Wat kun je winnen?

We geven één keer een fysiek exemplaar van Schaduwman weg.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Wat is de originele, Engelse titel van Schaduwman, Phoebe Locke’s debuutthriller?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Schaduwman-prijsvraag”. Je hebt tot 4 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

3 Reacties

  1. The tall man

    Reageer
  2. wow super!!!

    Reageer
  3. The Tall Man

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.