Prijsvraag: Win het boek Laat los mijn hand van Edward Docx

Enige tijd geleden verscheen het boek Laat los mijn hand, van Edward Docx. Een uitgebreide recensie van dit boek verscheen eerder al op onze site, en kun je hier teruglezen. Ter ere van dit mooie boek mogen wij een exemplaar hiervan weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Lees snel verder!

 

Louis Lasker houdt zielsveel van zijn familie – de momenten dat het niet zo is daargelaten. Zijn twee halfbroers, Jack en Ralph, zijn fantastische, lastige mensen, maar heel druk met hun eigen ego’s. Louis’ leven staat in het teken van het verzorgen van zijn vader. Met zijn vieren ondernemen ze per busje een reis van Londen naar Zürich. Hun vader is ongeneeslijk ziek en hij wil op waardige wijze zijn leven beëindigen. In Engeland is dat bij wet verboden.
In deze geweldige roadnovel gaat het in feite over de elementaire vragen in het leven en wat er uiteindelijk werkelijk toe doet. “Ontroerend’ dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je na lezing verweesd achter. Docx heeft een uiterst actueel verhaal geschreven en de meest onweerstaanbare en onuitstaanbare personages gecreëerd, rijkgeschakeerd als het leven zelf.

 

Kans maken op dit prachtige boek van Edward Docx? Geef dan antwoord op de onderstaande vraag:

Aan welke ziekte lijdt de vader van Louis?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Laat los mijn hand prijsvraag”. Je hebt tot 23 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

2 Comments

  1. Spierziekte ALS

    Reply
  2. Wat een mooie kans op dit boek

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.