Prijsvraag: Win het boek Natan Z. van Arjan Alberts

Het boek Natan Z. van auteur Arjan Alberts verschijnt op 13 maart in de winkels: fysiek en digitaal. Wij mogen van beide een exemplaar weggeven. Lees verder om te zien hoe je kans maakt.

Acht moeders van jonge kinderen zijn om het leven gebracht. Ieder van hen leed aan een ongeneeslijke ziekte. De dader, Natan Z., zit veilig in een kliniek, maar dreigt door een fout van Justitie vroegtijdig vrij te komen. Tijdens het proces doet zijn advocaat Reinier een gruwelijke ontdekking. Tegelijkertijd neemt de jonge therapeute Suus levensgevaarlijke risico’s op de afdeling waar Natan vastzit en werkt Hannah, echtgenote van Reinier en een bekende schrijfster, in de Franse Alpen aan haar nieuwe roman… over Natan. In het afgelegen landhuis ontdekt ze iets dat ieders voorstellingsvermogen te boven gaat. Arjan Alberts brengt met deze bloedstollende thriller de lezer in het hart van een tbs-kliniek, in een zenuwslopende rechtszaak en in een draaikolk rondom een seriemoordenaar wiens verwrongen karakter ondoorgrondelijk lijkt…

Hoe maak je kans?

We geven twee exemplaren weg van dit boek (een fysiek boek en een e-book). Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Arjan Alberts heeft naast het zijn van schrijver nog een ander beroep. Bij welk ministerie werkte hij zeventien jaar lang voordat hij zijn eigen adviesbureau begon?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Natan Z.-prijsvraag”. Je hebt tot 18 maart de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

6 Reacties

 1. Ministerie van Veiligheid en Justitie

  Reageer
 2. Ministerie van Veiligheid en Justitie

  Reageer
 3. Ministerie van veiligheid en justitie

  Reageer
 4. Reageer
  • oeps

   Reageer
 5. Ministerie van Veiligheid en Justitie

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.