Prijsvraag: win een spannende thriller van Linwood Barclay

Sinds kort ligt de nieuwste thriller van Linwood Barclay in de schappen en deze week verschijnt daarvan een recensie op onze website. Ben jij ook benieuwd naar het boek Onhoudbaar? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op een fysiek exemplaar van dit spannende boek.

Linwood Barclay – Onhoudbaar

Als een tiener door een dronken bestuurder wordt dood-gereden is het stadje Promise Falls in rep en roer. Dat de dader niet veel ouder was dan het slachtoffer is bijzaak: het enige wat er voor de inwoners toe doet is dat hij overduidelijk schuldig is en een veel te lage straf heeft gekregen.

Al snel worden de jongen en zijn familie op de vreselijkste manieren bedreigd. De familie schakelt privédetective Cal Weaver in, die merkt dat het hele stadje uit is op wraak. Het kan niet lang meer duren voordat iemand het heft in eigen handen gaat nemen. Cal vreest dat er nog meer slachtoffers zullen vallen.

Bron: www.boekerij.nl

Wat kun je winnen?

Wij geven één fysiek exemplaar weg van het boek Onhoudbaar van Linwood Barclay.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“In welk land is Linwood Barclay geboren?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Onhoudbaar-prijsvraag”. Je hebt tot 4 juni de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. VS

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.