Prijsvraag: Win twee spannende Ken Follett-thrillers

Vanaf vandaag ligt de heruitgave van twee klassiekers van bestsellerauteur Ken Follett in de boekenwinkel: Door het oog van het naald en Code Rebecca. Nieuwsgierig naar deze spannende thrillers? Doe dan mee aan onze prijsvraag en misschien win jij deze twee boeken!

Wat kun je winnen?

1x een set van twee boeken (Door het oog van de naald en Code Rebecca)

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Eye of the Needle (Door het oog van de naald) heette oorspronkelijk Storm Island. In welk jaar kwam dat boek uit?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Ken Follett-prijsvraag”. Je hebt tot 16 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Door het oog van de naald

Zijn wapen is een mes en zijn codenaam De Naald. Hij is Hitlers beste undercoveragent – een koude en professionele moordenaar.

Het is 1944, een paar weken voor D-Day. Een niet-bestaande vloot en nepvliegtuigen vormen de afleidingsmanoeuvre die de Duitsers ervan moet overtuigen dat de invasie van de geallieerden niet in Normandië maar bij Calais zal plaatsvinden. Hun plannen zouden volledig in het water vallen als een vijandelijke spion dat zou ontdekken… maar dat is precies wat De Naald doet. Opgejaagd door MI5 laat hij een spoor van dood en verderf achter in Engeland. Maar hij had niet gerekend op de jonge vrouw die op een stormachtig afgelegen eiland woont en een vitale schakel blijkt te zijn in een reeks niet te stuiten gebeurtenissen.

Bron: Boekerij
Meer weten? Kijk op www.boekerij.nl

 

Code Rebecca

De Duitsers kennen hem als De Sfinx, anderen als Alex Wolff, een Europese zakenman. Als uit het niets duikt hij op vanuit de woestijn, gewapend met een radio, een dodelijk mes en een exemplaar van Daphne du Mauriers Rebecca.

Noord-Afrika, 1942. Het leger van veldmaarschalk Rommel lijkt onverslaanbaar. Alex Wolff is zijn geheime wapen, een briljante spion die in Caïro inlichtingen vergaart bij de Britten. Zijn methode is zo oud als de wereld: terwijl buikdanseres Sonja de Engelse officieren verleidt met haar sensuele act, gaat Wolff op zoek naar informatie, die hij aan Rommel doorspeelt via een ingewikkelde code in de roman Rebecca. Maar dan keert zijn eigen methode zich tegen hem: Sonja blijkt niet de enige beeldschone jonge vrouw die als dubbelspion wordt ingezet…

Bron: Boekerij
Meer weten? Kijk op www.boekerij.nl

Written by
Welkom op Play Watch Read!

15 Comments

 1. Super gaaf doe graag mee!

  Reply
 2. 1978

  Reply
 3. Heel graag doe ik mee voor deze mooie boeken

  Reply
 4. 1978 …doe heeeel graag mee, zijn echt boeken waar ik van hou

  Reply
 5. Het antwoord is 1978.
  Hier maak ik mijn man superblij mee.

  Reply
 6. 1978 ik hou nu eenmaal van BOEKEN

  Reply
 7. Leuk! Ik doe graag mee

  Reply
 8. Ik loot graag mee met antwoord: 1978

  Reply
 9. 1978!

  Reply
 10. Ik doe graag mee met antwoord: 1978

  Reply
 11. 1978 is het antwoord. Ik maak graag kans op deze gave prijs

  Reply
  • antwoord: 1978 en ik doe heel graga mee

   Reply
 12. 1978.
  Maak graag kans.

  Reply
 13. Heb het antwoord gemaild

  Reply
 14. Super leuke actie. Ik wacht af.?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.