Mijn Week in Beeld: slechte films en zombies

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Stefanie.

Tijd voor de échte Bridget Jones

Voor Undercover Network schreef ik een recensie van het boek “Vind ik leuk” door Holly Bourne. Dit boek werd op de cover vergeleken met Bridget Jones, maar dan “met een rafelrandje”. Je kunt hier lezen wat ik van dit boek vond, maar op zijn zachtst gezegd was ik er niet echt over te spreken. Maar de naam Bridget Jones bleef wel door mijn hoofd spoken. Dus ik nam een lekker drankje op een van de avonden dat het éindelijk weer eens regende en zette de film op.
Ik moest een beetje gniffelen over hoe Bridget zichzelf constant moed inspreekt, zichzelf omhoog praat om vervolgens finaal op haar bek te gaan. Maar dat houdt haar niet tegen. Girl power!

Bridget verspreekt zich weer eens

Heer en meester van het universum

Nu het weer dus weer enigszins draaglijk is (hé, we wonen in Nederland, ik moet het weer toch ergens noemen?), was het tijd om weer eens wat vaker films te kijken. Nu moet je weten dat mijn vriend geen groot filmfan is. Dat betekent dat ik al een gat in de lucht spring wanneer het initiatief een keer van zijn kant komt om er een op te zetten.

En  nou, dát heb ik geweten. Het werd Masters of the Universe. Een jaren ’80 superhelden film waarin het hele plot en de personage-ontwikkeling hilarisch oncreatief zijn. Het heeft werkelijk een goede vijf minuten geduurd voordat ik mezelf weer in de hand had na geïntroduceerd te worden aan ‘He-man’, een geoliede bruingebrande ‘adonis’ in niet veel meer dan een onderbroek en leren riemen rond zijn borstspieren.

 

Zombies doden met meloenen

Ik heb Plants vs. Zombies herontdekt. Eens in de zoveel tijd (vreemd genoeg meestal in de zomer) raak ik helemaal verslaafd aan Plants vs. Zombies. Ik probeer systematisch alle levels te doorlopen maar raak meestal enorm gefrustreerd wanneer een level niet lukt. Momenteel zit ik vast bij een piratenlevel (30) en ik word er he-le-maal krankjorum van. Wat ik ook probeer, het lukt gewoon niet.

Na een tijdje ben ik het dan zo beu dat Plants vs Zombies maar weer moet wachten tot volgend jaar zomer en start ik vervolgens gewoontegetrouw mijn Sims weer op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.