Mijn Week in Beeld: Ademruimte

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week vertelt Sylvano over zijn week.

Afgelopen week was het lekker rustig voor mij. Ik ben vooral druk bezig geweest met het werk, wat werk voor de website en daarnaast ook nog met de nodige media tot mij nemen. Op het gebied van games heb ik mij vooral beziggehouden met Metal Gear Survive. Het is jammer dat het de naam draagt, want voor de rest is het echt wel een aardige game. Ik merkte tijdens het spelen van dat spel wel dat ik toe was aan iets nieuws. Ik had vijftig euro op mijn PSN-tegoed staan en wilde Middle-earth: Shadow of War kopen, maar die was zeventig euro en dat was voor mij echt iets te duur. Dus ik heb hem niet gekocht, ik weet niet of het pech of geluk is, maar de printer ging kapot en met een deadline voor mijn scriptie die deze maand was dat iets wat ik niet kon gebruiken. Op naar de MediaMarkt (mijn collega Ilse zou zeggen dat ik weer mijn aandelen ging verzilveren daar) om een nieuwe printer te kopen. En daar kon ik het niet weerstaan om toch te kijken voor Shadow of War. En gelukkig was dat spel maar 38 euro.

Op het gebied van films en series was het een beetje saai. Uiteraard was het tijd om verder te gaan met The Walking Dead en wat heb ik zitten huilen op het einde. Dit huilen bleef overigens niet beperkt tot The Walking Dead. Ik was ook vergeten dat Designated Survivor weer verder ging op Netflix. Dus ook daar ben ik inmiddels weer bij. Maar wat mij toch bijbleef was de negende aflevering van Wie is de Mol?. Meestal de saaiste aflevering en dat werd het wat mij betreft ook. Toch kan ik niet wachten op de ontknoping wie de mol is. Komende zaterdag weten we het en kan ik tegen iedereen zeggen: ik zei toch al dat Olcay de mol was! En ja, voor de Molloten: ik zit inderdaad in de Olcaytunnel en die is erg lang.

Als we het dan toch hebben over bekende Nederlanders. Ik kon het gewoon niet laten afgelopen week, ik ging naar de Bruna voor de biografie van Gordon. Man, wat staat dat boek vol met bagger zeg. Ik heb nog nooit een boek gelezen dat zo vulgair is. Zelfs Vijftig Tinten Grijs is nog braver opgeschreven dan deze biografie. Het gaat vooral over hoe eenzaam Gordon is en wat die allemaal heeft uitgespookt. Ook de ruzies met zijn collega’s komen aan bod. Wat zo grappig is, is dat Gordon zo eerlijk mogelijk wil zijn. Maar tegelijkertijd geeft die maar weinig dingen prijs in dit boek. Hij uit beschuldigingen, maar noemt geen namen. Ja, dan kan je rekenen op de nodige kritiek van je familie en vrienden. Het is het eerlijke verhaal van Gordon, maar of dat nou ook gelijk de waarheid is? Je doet er wat mij betreft het beste aan om het boek links te laten liggen, want je gaat weinig plezier eraan beleven.

En dat was de invulling van afgelopen week. Inmiddels ben ik druk bezig met het spelen van Middle-earth: Shadow of War en ben ik na aanleiding van dat spel de trilogie weer aan het kijken. Ook mijn scriptie is nu zo goed als af en heb ik mijzelf beloond met een nieuwe serie. Dit weekend of komende week komt seizoen één tot en met vier binnen van Vikings!

Geschreven door
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.