Mijn Week in Beeld: Backlog

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week vertelt Sylvano over zijn vrije week.

Ik zal denk ik niet de enige zijn geweest afgelopen week: een week vrij tussen Kerst en Oud & Nieuw. Dit kon maar één ding betekenen: een einde maken aan mijn backlog! Nou ja, een einde is misschien wel erg hoog gegrepen. Ik heb geprobeerd om mijn backlog een beetje in te krimpen door games te spelen die ik al langere tijd wilde spelen of beginnen aan series die ik al een tijdje in de gaten hield. Het beloofde in ieder geval een week te worden met weinig doen en proberen zoveel mogelijk af te strepen.

Begin van de week begon ik al aardig goed. Ik had net voor de Kerst de uitbreiding gedownload van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Toen ik daar aan begon viel mij gelijk weer op hoe magisch deze wereld is. Ik snapte gelijk waarom deze game ook meerdere Game of the Year-awards heeft gewonnen. Of dat bij ons ook zo is weten we binnenkort. Ik ben meerdere tempels afgegaan en uiteindelijk begonnen aan de nieuwe uitbreiding. Gezegd moet worden dat deze frustrerend is, maar zodra je het haalt ben je wel gelijk trots op jezelf. Uiteindelijk ben ik nog steeds bezig met de uitbreiding. Ik had al eens gezegd dat ik ook Mario + Rabbids: Kingdom Battle gekocht had. Ook deze game heb ik eindelijk uit de verpakking gehaald en heb er al drie uurtjes inzitten. Het is niet zo magisch als Breath of the Wild, maar het is nog aardig te doen.

Ook op de PlayStation 4 en de Xbox One heb ik het nodige (kort) gespeeld. Batman The TellTale Series: The Enemy Within was in de aanbieding en die kon ik niet laten liggen op de PlayStation 4. Ik zit nog in het eerste hoofdstuk, maar wat blijft deze gameserie tof om te spelen. Op de Xbox One speelde ik maar heel even, maar wel een game die enorm tof is: Resident Evil 7: Biohazard. Ik heb ooit de season pass gekregen en daarom werd het tijd om afgelopen week ook de laatste uitbreidingen eens te spelen. Minder eng dan het spel zelf, maar wel net zo tof.

Ook op het gebied van series heb ik niet stilgezeten. Netflix had recentelijk Manhunt: Unabomber erop gezet en die heb ik inmiddels gekeken. Een erg toffe serie die gebaseerd is op de zoektocht naar de identiteit van de Unabomber. Ik had ook nog de planning om Mindhunters en Stranger Things op te gaan pakken, maar daar bleek deze week toch te kort voor te zijn. Dit kwam mede omdat ik ook nog het zevende seizoen van Game of Thrones moest recenseren. Dit zorgde er gelijk weer voor dat ik een aantal afleveringen van eerdere seizoenen van Game of Thrones ben gaan kijken. Wat blijft deze serie toch gaaf zeg!

En over Game of Thrones gesproken. Ik ben weer verder gegaan met de boeken Het lied van Ijs en Vuur. Ik ben gestopt in het laatste boek, Een dans met draken. Dit boek is dan weer gesplitst in twee delen, namelijk Oude vetes, nieuwe strijd en Zwaarden tegen draken. Ik zat op het einde van het eerste deel en inmiddels ben ik begonnen aan het tweede deel van dit boek. Toen ik weer begon te lezen was het even lastig omdat ik niet snel doorhad waar het over ging. Maar inmiddels zit ik er weer helemaal in. Naast het spelen van games, het kijken van series en het lezen van boeken had ik ook nog tijd om eindelijk te beginnen aan mijn online cursus gitaar spelen. Daar heb ik nog maar weinig meters in gemaakt. Maar er is nog hoop, eind januari zit mijn afstudeerstage erop en heb ik weer meer tijd. Misschien dat er dan wel een einde gaat komen aan mijn backlog.

Written by
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.