Mijn Week in Beeld: Het einde is in zicht

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Sylvano.

Ik ga op 1 december een week op vakantie naar IJsland en dus ben ik wat losse dingen aan het afronden. Zo ben ik druk bezig met het spelen van Fallout 76 voor de recensie. Wat is dat spel grandioos, zeg! Er is genoeg te ontdekken en je kunt het ook nog eens met vrienden spelen. Dus samen met een goede kennis waar ik ook Destiny 2 mee speel, zijn wij Fallout 76 aan het ontdekken. Ieder hoekje dat we maar kunnen betreden. En ja, dat gaat gepaard met een aantal keer doodgaan, veel vloeken en vloeken omdat we geen Stimpaks meer hebben. Maar soms vooral vloeken op de technische gebreken die het spel kent. Maar daarover meer natuurlijk in mijn recensie!

Maar wat stond er dan nog meer op mijn planning? Wie onze Instagram-pagina volgt, heeft een paar weken geleden kunnen zien dat ik in het bezit ben van een poster. Een poster waar 100 vakjes op staat met 104 films die je zeker gezien moet hebben. Inmiddels ben ik echt druk bezig met het bekijken van films op die poster. Afgelopen week heb ik The Green Mile en American History X weg kunnen krassen. Ik ontdek iedere keer nieuwe films waarvan ik denk: hoe heb ik die kunnen missen!? In American History X vond ik het echt prachtig hoe er gespeeld werd met het heden en verleden. De week ervoor zag ik bijvoorbeeld Forrect Gump voor het eerst volledig. Ik heb echt gehuild omdat ik die film zo mooi vond. Zoals iemand het al zei tegen mij: dit is gewoon culturele opvoeding voor je.

Een ander los eindje in mijn planning voor ik op vakantie ga, is het uitlezen van het boek waarmee ik nu bezig ben. Ik las onlangs dat een boek verfilm werd, The Darkest Minds. Deze komt begin december uit en daarom besloot ik, zeer impulsief, de trilogie te kopen. Ik ben bezig met het eerste boek en het valt mij nog niet tegen. Het is spannend en bloederig. Het heeft ook wel iets weg van Nora Roberts Het begin dat gerecenseerd werd door mijn collega Merel. Ik ben bijna op de helft van het boek en daarna zal het tweede boek toch echt moeten wachten. Er gaat op vakantie maar één boek fysiek mee. Bjorn Andreas Bull-Hansen schreef het boek De viking en dat is volgens mijn collega Stephanie zo’n spannend boek! Dat boek is al dik genoeg, daarom gaat er maar één boek mee. Misschien dat ik mijn e-reader nog meeneem, maar ik wil natuurlijk niet alleen maar boeken lezen in IJsland.

Owja! Voor ik het vergeet, ik heb de belofte gedaan aan mijn reisgenote dat we in IJsland seizoen 6 van House of Cards gaan kijken en dat we samen Overcooked 2 gaan spelen. Ook tijdens je vakantie moet je soms even bijkomen van musea bezoeken en rondrijden en dus kiezen wij soms voor Netflix en gamen. Ik kan nu al niet wachten!

Written by
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.