Mijn week in Beeld: Feestdagen

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt. Daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Max.

Het is niet verrassend dat de hoeveelheid media met de feestdagen wat zal afnemen. Heel veel verplichtingen hebben ik niet, aangezien mijn schoonouders niet in Nederland wonen, maar ook aan mijn kant van de familie zijn er niet veel mensen meer. Toch brengen we de dagen leuk door en zeker door de kleine die er nu ook bij is, is het feest compleet. Wat er dan nog aan media overblijft, ga ik jullie nu vertellen.

In tegenstelling tot vrij veel mensen heb ik dit jaar gekozen om mijn vrije dagen niet te gebruiken voor de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Op zich zou dat een “goedkope” manier zijn om een langere tijd vrij te zijn, maar ik heb zo mijn redenen. In de dagen dat ik gewoon moet werken, zit ik vaak in de trein en die gelegenheid grijp ik dan meestal aan om even een serie te kijken. Momenteel is dat Riverdale, maar er staan nog meer series en films op het verlanglijstje. Soms denk ik wel eens, was die treinreis maar wat langer dan ging het wat sneller.

Verder lees ik nog steeds vrij veel. Ondertussen ben ik bezig met het boek Leerling Tovenaar Vader & Zoon van Thomas Olde Heuvelt. Hij is een Nederlandse schrijver met een behoorlijke staat van dienst inmiddels. Zijn boek HEX is inmiddels wereldwijd bekend en is dan ook in meerdere talen uitgebracht. Leerling Tovenaar Vader & Zoon is van een veel eerdere lichting, maar toont zeker aan dat HEX geen toevalstreffer is. Ik ben zelf dan ook behoorlijk benieuwd naar Harten Sara, die tussen deze twee boeken is uitgebracht. Ik kijk ook uit naar zijn volgende boek “Echo”. Daarnaast komt er ook nog een verrassingsboek aan komend jaar.

Qua games ben ik me wat meer aan het richten op Mutant Year Zero: Road to Eden. Games als Spider-Man heb ik ook nog staan, maar daar wil ik echt mij tijd in steken. Ik kom langzaam vooruit in die games, maar dat maakt me niet uit. Op die manier kan ik langer van het spel genieten. Het komende jaar kan heel interessant worden met wat toffe releases die ik mag gaan reviewen. Ik kan alvast niet wachten om daar mee aan de slag te mogen.

Written by
Max Davidse werd opgevoed met de films van Herbie, Lassie en zo'n beetje het gehele oevre van Bud Spencer en Terrence Hill, toen hij op zichzelf ging wonen kwamen daar heel wat films bij. Inmiddels kijkt hij bijna alles wat los en vast zit, en speelt hij ook regelmatig games op zijn PS4 of Xbox One S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.