Mijn week in beeld: Murakami, Yokoyama \vs. Scribblenauts en Minecraft

Het is afgelopen week lekker productief geweest wat betreft recensiemateriaal. Niet alleen heb ik het tweede deel van De moord op commendatore van Haruki Murakami uit, gelijk hierachteraan heb ik een begin kunnen maken met het nieuwe boek van Hideo Yokoyama, Japan airlines 123. Daarmee blijf ik in de hoek van Japanse auteurs, en dat is zeker niet vervelend! Het tweede deel van De moord op commendatore is overigens enorm spannend. Binnenkort verschijnt hiervan de recensie, dus dan kun je er uiteraard meer over lezen. Ook het boek van Hideo Yokoyama begint goed. Ik ben erg benieuwd of dit tweede boek net zo spannend en intrigerend is als zijn eerst verschenen boek.

Ook op het gebied van games heb ik niet stil gezeten. Ik heb een nieuwe titel ter recensie: Scribblenauts Showdown op de PlayStation 4. Dit spel is tot nu toe al prima vermakelijk, ik ben benieuwd hoe het bevalt om deze met meerdere personen te spelen, maar dat moet ik nog uitproberen. Daarnaast heb ik dit weekend een enorm gezellig Minecraft weekend achter de rug. Samen met collega Michael hebben we flink wat uurtjes gestoken in een gedeelde server. Ongelooflijk hoeveel uren plezier ik nu nog steeds in dit spel steek, terwijl ik het al heb sinds de bèta in 2010. Nota bene kon je toen nog gratis een account aanmaken en spelen.

Het is sowieso fijn om te merken dat ik steeds meer tijd begin te vinden om een boek snel uit te lezen of een spel te spelen voor langer dan twintig minuten, zonder onderbreking van m’n kleine spookje van twee. Begrijp me niet verkeerd, een kind opvoeden is ontzettend leuk en doe ik met veel plezier, en logischerwijs gaat daar ook de eerste aandacht aan uit, maar af en toe ook ‘gewoon Ilse’ zijn is helemaal niet verkeerd!  Het zou leuk zijn als het me de komende periode nog lukt om, naast recensieboeken, ook nog verder te kunnen met mijn boeken-‘backlog’; ik heb nog een aantal titels in de kast staan waar ik nog niet aan toe ben gekomen, zoals deel 5 van The Wheel of Time-reeks van Robert Jordan, The Stand van Stephen King en Nooit meer slapen van Willem Frederik Hermans.

Ilse Klein
Geschreven door:
Ilse is iemand die zich graag bezig houdt met het lezen van boeken, het kijken van films en het spelen van games. Tenminste, als ze hier de vrije tijd voor kan vinden, want als moeder van een jong dochtertje en part-time werkzaam bij de overheid is het soms lastig om hiervoor de ruimte te vinden. Ze schrijft al sinds 2012 voor wat toen Undercover-Network was, en maakt sinds april 2016 ook deel uit van de hoofdredactie. Daarnaast is zij ook nog lid van de eindredactie van de site. Een drukke boel dus!

reageer

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.