Mijn Week in Beeld: een nieuw jaar

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt. Daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Sylvano.

Een nieuw jaar betekent vaak nieuwe kansen. Dit jaar ga ik het anders doen en wil ik toch nog meer boeken gaan lezen. Ook heb ik het voornemen om wat gezonder te gaan leven en dus ook niet meer tot diep in de nacht films te kijken of te gamen. Om te beginnen heb ik mij aangemeld voor IkPas.nl. Dertig dagen zonder alcohol en dat is wel eens goed voor mij. Als ik een avondje bier nuttig, dan heb ik vaak geen zin meer om een boek te gaan lezen of juist dan ga ik nog een film kijken en lig ik om 03:00 pas in bed. Daarom tijd om het roer om te gooien en de vruchten beginnen zich al af te werpen.

Afgelopen week ben ik eindelijk verder gegaan met Bjørn Bull-Hansen – De viking. Ik zit weer helemaal in het boek en ik kan niet wachten tot ik het uit heb. Het begint steeds spannender te worden en tegelijk ook steeds bloederiger. Ik snap niet waarom ik het niet heb uitgelezen tijdens mijn vakantie in IJsland. Maar gelukkig kan ik nu iedere avond zo’n tien tot dertig bladzijdes lezen en dan gaat het wel lekker snel. En dat is maar goed ook, want deze week komt Destiny Grimoire Anthology, Vol I ook nog eens binnen. Een boek met alle lore uit de game Destiny. Dit is nog maar het eerste deel en ik kan echt niet wachten. Ik vind het universum van Destiny al erg interessant en die van Destiny 2 begint mij ook al te trekken. Oftewel, genoeg leesvoer! Phoebe Locke’s Schaduwman komt volgende week uit en ook deze thriller lijkt mij bijzonder interessant.

Gelukkig was er ook nog tijd om tussendoor te gamen en heb ik Darksiders III opgepakt. De game werd echt neergehaald door de pers en daardoor was ik een beetje huiverig om het te kopen. Toch maar gedaan en nog steeds geen spijt van gehad. Ik vond het zelfs leuker dan het tweede deel en inmiddels heb ik het al uitgespeeld. Ja, het spel kent een aantal gebreken, maar daar lag ik verder niet wakker van. De wachttijden zijn niet eens zo lang en de framedrops had ik maar zelden last van. Wel had ik op het einde dat het ineens tussendoor kort moest laden, maar dat was dan maar een verplicht koffiemomentje. Voor nu is het vooral mijn backlog met onder andere Spider-Man wegwerken zodat ik eind van deze maand aan de bak kan met Resident Evil 2!

En als laatste, er is ook nog de nodige media geconsumeerd. Wie is de mol? is weer eindelijk begonnen! De eerste aflevering heb ik helaas moeten missen omdat ik moest werken. Dus na het werk gelijk teruggekeken en wat heb ik genoten zeg. Een hele leuke ploeg met kandidaten en ik heb nu al twee favorieten. Evi en Nikkie vind ik echt zo leuk om naar te kijken, vooral het enthousiasme van Evi en het geklaag van Nikkie bij de opdrachten. En wie voor mij de mol is? Ik heb werkelijk nog geen flauw idee! Ze kunnen het wat mij betreft allemaal zijn. Ik weet wel dat ik er nog goed voorsta in onze WIDM-poule op de WIDM-app. Je kunt er wel vanuit gaan dat andere redacteuren komende weken het ook wel over Wie is de mol? gaan hebben in hun Mijn week in beeld. Mocht je ook willen meedoen in onze WIDM-poule, laat dan even een reactie achter onderaan dit artikel.

Geschreven door
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.