De tien leukste cadeaus om te geven voor kerst

Het blijft toch altijd weer een gepuzzel: wat moet je nu iemand cadeau geven voor de kerst? Je hebt nu nog een paar weken om te beslissen wat je gaat geven. Gelukkig hebben wij nog wel een paar leuke cadeautips voor je.

1. Oplaadkabels

Als het budget maar een paar euro is, dan is een duur cadeau niet mogelijk. Gelukkig kan je iemand altijd wel blij maken met een oplaadkabel voor een telefoon, een tablet of misschien wel voor een e-reader? Vooral gamers zijn altijd wel blij met oplaadkabels voor hun controller of draadloze headset.

2. Tegoedkaarten

Als het budget wat ruimer is en je weet dat iemand een gamer is, dan zijn tegoedkaarten ook altijd ideaal. Zo heb je al tegoedkaarten van 15 euro voor de PlayStation Store. Hiermee geef je iemand zelf de vrijheid om te kiezen wat hij of zij wil kopen. Een veilige keuze dus.

15 euro PlayStation Store tegoed - PSN Playstation Store Kaart (NL)
15 euro PlayStation Store tegoed - PSN Playstation Store Kaart (NL)
Score 4.2 van 5 sterren.
€15,-
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

3. Boekenbox

Als iemand fan is van lezen, dan kan je ervoor kiezen om iemand een boekenbox cadeau te doen. Je kunt het ook opzeggen na de eerste maand. Weet je niet waar te beginnen? Robin schreef een tijdje geleden een artikel waarin zij verschillende boekenboxen besprak.

Boekenbox Robin

©RobinsMOE(D)T

4. Games

Wat doet het altijd goed? Videogames! En het mooiste is dat je ze in verschillende prijsklassen heb. Denk bijvoorbeeld aan Ratchet & Clank: Rift Apart of Just Dance 2022.

5. Cadeaubon

Wat ook kan helpen is een cadeaubon. Weet je wat daar zo makkelijk aan is? Je hoeft er niets speciaals voor te doen! Bij Bol.com kan je al verschillende cadeaubonnen kopen. Het mooie aan Bol.com is ook dat zij een breed assortiment hebben. Dus laat die persoon lekker zelf kiezen of hij of zij wil gaan voor een film, een boek of een game.

6. Controllers

Oké, dit is wel een prijzige, maar een nieuwe controller doet het ook goed als je kind of beste vriend een gamer is. PlayStation kwam een tijdje zelfs nog met twee nieuwe PlayStation 5-controllers, Midnight Black en Cosmic Red. Microsoft kwam onlangs met een speciale Forza Horizon 5 limited edition.

7. Films en series

Weet jij precies wat degene aan wie je iets geeft leuk vindt als het gaat om films en series? Overweeg dan eens een leuke boxset te geven. Alle seizoenen van Flodder of een comboset van een bepaalde regisseur bijvoorbeeld. Doe eens gek!

8. Bioscoopbon

De bioscopen zijn nog steeds open en dus is het een leuk idee om misschien de Nationale Bioscoop bon te geven. Er komen immers komend jaar weer leuke films aan. Denise schreef er vorige week nog een leuk artikel over.

9. Funko Pops

De laatste jaren zie je ook steeds meer dat mensen Funko Pops sparen. Je hebt ze niet alleen voor videogames, maar ook films en televisieseries hebben hun eigen lijn. De prijs ligt vaak rond de 15 euro, dus een mooie prijs voor een leuk cadeau.

10. Onze Adventskalender

Helaas, onze adventskalender kan je niet in zijn geheel winnen. Maar inhakend op bovenstaande, als je even weinig te besteden hebt kan je ook meedoen met onze adventskalender. Er zijn heel leuke games, boeken en films te winnen. Misschien win jij wel iets en kan je dat weer weggeven als cadeau aan iemand. Dit is wel een enorm grote gok, dus misschien kan je beter iets kiezen uit bovenstaande tips.

Adventskalender

Hopelijk heb je wat aan onze tips en weet je de ideale cadeaus te geven met de kerst. En anders kan je ook gewoon jezelf verwennen met al dit leuks. Je hoeft niet per se iets weg te geven, toch?

Written by
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.