[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een leuk Girls Night Out-pakket!

Op donderdag 27 juli verschijnt Girls Night Out in de bioscoop, een heerlijke komedie met onder andere Scarlett Johansson in de hoofdrol. Om dit te vieren geven wij twee keer een super leuk prijzenpakket weg met daarin een Girls Night Out-cocktailshaker en -zakspiegeltje. Wil jij kans maken op deze leuke prijzen? Lees dan gauw verder.

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Meer informatie over de film? Die vind je op de website: http://girlsnightoutfilm.nl, of de Facebookpagina: https://www.facebook.com/GirlsNightOutFilmNL.

Wil jij kans maken op een leuk prijzenpakket met een cocktailshaker en een zakspiegel van Girls Night Out? Beantwoord dan de volgende vraag:

In Nederland heet de film Girls Night Out en in de meeste andere landen heet de film Rough Night, maar origineel heette de film nog anders. Wat was de eerste titel die deze film kreeg?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Girls Night Out prijsvraag”. Je hebt tot 31 juli de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

4 Comments

 1. Rock that body 😉

  Reply
 2. Rock that body

  Reply
 3. Rock That Body

  Reply
 4. Rock that body

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.