[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een prachtig pakket van Meneer Pluizenbol!

Vanaf 5 oktober is de leuke familiefilm Meneer Pluizenbol in de bioscoop te zien. Om dit te vieren mogen wij daarom een erg leuk pakket weggeven met daarin twee vrijkaarten, een Meneer Pluizenbolrugzak en twee Meneer Pluizenbolpotloden. Wil jij kans maken op dit prachtige pakket? Lees dan gauw verder!

Tom Brand is een succesvol miljardair en bijna eigenaar van de hoogste wolkenkrabber van het noordelijk halfrond. Zijn zakenleven heeft veel druk gezet op de relatie met zijn vrouw Lara en zijn dochter Rebecca. Voor haar verjaardag wil Rebecca hetzelfde cadeau als ieder jaar: een kat. Tom heeft een hekel aan katten, maar niet genoeg tijd om een ander cadeau te bedenken. In een mysterieuze dierenwinkel vol vreemde een exotische katten laat Tom zich door de excentrieke eigenaar een bijzondere kater aansmeren: Meneer Pluizenbol. Onderweg naar huis krijgt Tom een vreselijk ongeluk en wanneer hij bijkomt bevindt hij zich… in het lichaam van Meneer Pluizenbol! Geadopteerd door zijn eigen familie ervaart Tom in levende lijve hoe het leven als huisdier is en leert hij zijn familie vanuit een heel ander perspectief kennen. Om terug te keren naar zijn familie als de man en vader die ze verdienen, moet Tom begrijpen waarom hij in deze rare situatie is beland en wat hij moet veranderen om zijn menselijke bestaan terug te verdienen.

meneerpluizenbol

Om kans te maken op het leuke prijzenpakket dat we weg mogen geven van Independent Films zoeken we het antwoord op onderstaande vraag.

Hoe oud wordt Rebecca als ze Meneer Pluizenbol krijgt?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Meneer Pluizenbol prijsvraag”. Je hebt tot 5 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

11 Comments

 1. Rebecca wordt 11 jaar

  Reply
 2. Ze wordt 11

  Reply
 3. 11 jaar!

  Reply
 4. 11 jaar succes allemaal!

  Reply
 5. 11 jaar

  Reply
 6. ze word 11 jaar

  Reply
 7. 11!

  Reply
 8. Ze word 11 jaar, spannend zeg!

  Reply
 9. Ze wordt 11 jaar!

  Reply
 10. 11 jaar

  Reply
 11. Rebecca wordt net als ik 11 jaar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.