Welkom op Undercover-Network Versie 3.0

Eindelijk is hier dan onze nieuwe website! In de ontwikkeling van de vernieuwde site (Versie 3.0) zitten vele uren die ervoor hebben gezorgd dat we minder tijd hebben kunnen doorbrengen met onze naasten, en daarbovenop liters koffie rijker zijn geworden. Sinds een jaar zijn wij al bezig met nadenken hoe we de afdelingen Films, Series en Games nog intensiever kunnen laten samenwerken. Vele ideeën zijn de revue gepasseerd en niet alle hebben het gehaald. Wij denken dat de indeling die er nu is, de juiste is. Alles is verzameld op één punt waarbij je snel naar de pagina’s kunt waar je alleen artikelen kunt lezen die gericht zijn op films, series of games.

Wij zijn nog steeds druk bezig met het overzetten van artikelen en je zult dan ook zien dat veel gedateerde artikelen niet meer online staan. Dagelijks zullen er echter meer recensies bijkomen vanuit de vorige versie. Ook zullen er hier en daar misschien dingen nog niet goed werken. Mocht je dat tegenkomen, dan kan je ons daarover mailen op [email protected]

Hopelijk zijn jullie net zo tevreden als wij over dit resultaat. Deze versie is tot stand gekomen door actief samen met de redactie te kijken wat deze versie moet bevatten en kunnen. Voor nu wens ik jullie nog een fijne Nieuwjaarsdag en graag zien wij jullie dagelijks terug op Undercover-Network V3!

Sylvano Witte
Geschreven door
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

9 Reacties

 1. Sylvano Witte

  Tijd voor een feestje! Gisteren hebben we ons voorbereid op het feestje voor vanavond 😉

  Reageer
 2. Avatar

  Ziet er puik uit guys!

  Reageer
 3. Jaïr Cijntje

  Opdat het maar een mooi game-, film-, en seriejaar mag worden 😀

  Reageer
 4. Avatar

  Ziet er goed uit! Ik hou wel van een wat lichtere (qua kleuren) website.

  Reageer
 5. Avatar

  Gefeliciteerd met de release van de nieuwe website. Nice.
  Succes.

  Reageer
 6. Avatar

  Prachtige redesign, undercover-network is de mooiste gamesite die bestaat 🙂

  Reageer
 7. Kevin Pennekamp

  Bedankt iedereen voor de positieve reacties!

  Reageer
 8. Sylvano Witte

  Inderdaad bedankt! We zijn ook erg trots op het resultaat.

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.