10 hilarische Saturday Night Live-sketches

Voor wie Saturday Night Live niet kent: het is een Amerikaanse televisieshow waarin vaste castleden samen met een gastspeler de meeste uiteenlopende hilarische sketches spelen. Vandaag een kleine greep uit de bak met duizenden Saturday Night Live-sketches.

1. “Shut up Sue, we all hate you!”

Een testpanel met Melissa McCarthy als gastactrice. Ze steelt in deze sketch de show met haar hilarische slogans en haar haat richting Sue. “There’s a Hidden Valley Ranch party in my mouth”

2. “How do you know, Devin?!”

The Californians is een hilarische parodie op Amerikaanse soaps, met vergezochte verhalen en overdreven verbaasde gezichten. Wat deze sketch nog geweldiger maakt is dat de acteurs zelf hun lach ook niet meer kunnen houden.

3. “So… I guess I’m a little bit better than you…”

Penelope is in alles net een beetje beter dan iedereen. Heerlijk om dat zelf ook eens te proberen, zie dat maar eens vol te houden om zo lang mogelijk alles wat iedereen zegt te overtreffen.

4. “I don’t think I was dealing with the top brass”

Drie mensen vertellen over hun ontvoering door buitenaardse wezens. Kate McKinnon heeft iets compleet anders ervaren en haar verhaal zorgt ervoor dat zij en de andere acteurs hun gezichten niet meer in de plooi kunnen houden.

5. “Yes, I did, that’s the actress in me”

Wederom een hilarisch personage van Kristen Wiig, dit keer als niet succesvolle actrice Mindy die zelfs na tientallen keren nog niet weet hoe je het spel Secret Word speelt en ongevraagd een passage nadoet uit een van haar slechte films.

6. “Cats are the croutons on the salad of life”

Whiskers R We is een briljantje serie sketches waarin de eigenaren katten aanprijzen door ze wel hele menselijke trekken toe te kennen. Het adoptieproces is eenvoudig: ze stoppen de katten in je auto als je niet kijkt.

7. “What’s Wrong with Tanya?!”

Saturday Night Live barst van de zelf verzonnen spelshows. In deze roepen de moeders net zolang tegen een Tanya totdat ze weten wat er mis mee is.

8. “Dennis, is that you?”

In deze hilarische sketch moet een man een lijk als zijn broer identificeren, maar dat valt toch nog niet mee. Wat een bijzondere prestatie van de man die het lijk speelt, hoe kan hij in hemelsnaam niet in lachen uitbarsten?

9. “I’m on the clock and ready to rock!”

Heb jij ooit zo’n gemotiveerde winkelmedewerker gezien als deze vrouw die werkt bij Target? Gelukkig heeft zij een hele amandel om op te eten om haar bloedsuikerspiegel goed te houden.

10. “Iewl, Melanie, my dad is so old… He was born in like 1980”

Een groepje tieners heeft een verjaardag en een van de meiden valt als een blok voor de vader van een van de andere. Gastacteur Ryan Gosling heeft grote moeite niet in lachen uit te barsten.

Michael Wenting
Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.