8 toevoegingen die Jump Force kan gebruiken om het feest compleet te maken

Jump Force werd op de E3 aangekondigd en de echte anime fans, zoals ik, zitten vol spanning af te wachten. Welke van onze favoriete anime helden gaan nog meer aan de game worden toegevoegd? Het eindshot van de E3 trailer toonde personages uit de serie Death Note, maar na rondvraag op Gamescom is gebleken dat deze personages niet speelbaar zullen zijn. Zij zullen een belangrijke rol vertolken in de story mode van het spel. Dit is op zich wel logisch, aangezien Yagami Light het voornamelijk moet hebben van zijn intelligentie en niet zijn vechtskills. Om dezelfde reden verwachten we ook Lelouch vi Britannia uit het geweldige Code Geass niet terug te gaan zien in de lijst. Jammer, maar wel realistisch.

Gelukkig zijn er al aardig wat van onze favoriete helden in de game aanwezig. Op het moment is dit het bevestigde roster aan speelbare characters:

 • Rukia Kuchiki (Bleach)
 • Sabo (One Piece)
 • Sanji Vinsmoke (One Piece)
 • Sasuke Uchiha (Naruto)
 • Vegeta (DBZ)
 • Zoro (One Piece)
 • Aizen Sosuke (Bleach)
 • Frieza (DBZ)
 • Goku (DBZ)
 • Gon Freecss (Hunter x Hunter)
 • Hisoka Morroh (Hunter x Hunter)
 • Ichigo Kurosaki (Bleach)
 • Marshall D. Teach aka Blackbeard (One Piece)
 • Monkey D. Luffy (One Piece)
 • Naruto Uzumaki (Naruto)

Deze lijst bevat al een hoop geweldige personages, maar er lijkt duidelijk nog ruimte te zijn voor meer en gelukkig zijn er nog veel opties over. Welke anime helden missen we nou nog echt in deze lijst en zouden we graag terug willen zien in de game? Dat lees je deze week in ons lijstje.

1. Killua Zoldyck – Hunter x Hunter:

Toen werd bevestigd dat de anime Hunter x Hunter ook vertegenwoordigd wordt in Jump Force, zou je verwachten dat het om de twee hoofdrolspelers en beste vrienden Gon en Killua zou gaan. Tijdens het spelen van de titel op Gamescom, bleken Gon en Hisoka echter de gekozen personages te zijn. We vinden dat Gon niet zonder zijn beste vriend op avontuur kan gaan in deze cross-dimension en hopen dat Killua hem nog mag komen vergezellen. Met zijn lightning attacks ook zeker een interessante match-up tegen Sasuke.

2. Saitama – One Punch Man

In een cross-over vechtspel van anime helden, mag deze man met zijn duffe gezichtsuitdrukking natuurlijk niet ontbreken. Eerlijk gezegd past Saitama van One Punch Man misschien niet helemaal Jump Force, maar juist in deze game kunnen we de sterksten tegen de sterksten laten vechten. Eindelijk zouden we erachter kunnen komen of Saitama van Goku kan winnen.

3. Sawada Tsunayoshi & Byakuran – Katekyo Hitman Reborn

Tijdens het hoogtepunt van de serie was Katekyo Hitman Reborn één van de populairste anime. Het blijft een sterk verhaal met interessante gevechten en heeft eigenlijk alle aspecten van een echte shounen anime. Qua stijl en kracht zouden een aantal personages uit deze serie ook geen slecht figuur slaan in Jump Force. Sterker nog, zonder Tsuna en misschien een leuke cameo van zijn mentor Reborn, zou ik Jump Force niet helemaal compleet vinden.

4. Izuku Midoriya & Shoto Todoroki – My Hero Academia

My Hero Academia is nog vrij nieuw, maar de anime heeft al veel mooie personages tot leven gebracht. Van deze springen Midoriya en Todoroki er toch het meest uit. Aangezien er ook een aparte game van deze serie aan zit te komen, zou een toevoeging aan Jump Force een mooi promotiekunstje zijn!

5. Mikasa Ackerman & Eren Jaeger – Attack on Titan

Hoe deze toevoeging precies in zijn werk zou gaan, is lastig te zeggen. De vechtstijl van Attack on Titan is moeilijk te verenigen met de rest van de crew. Mogelijk zouden de hoofdrolspelers van het populaire Attack on Titan als supporting characters aan de story mode toegevoegd kunnen worden. Mocht Jump Force het echter toch voor elkaar krijgen dat je als flitsende Mikasa of titan Eren mag knokken met Naruto en de rest, dan is het zeker een goede zet!

6. Edward Elric – Full Metal Alchemist Brotherhood

Er zullen maar weinig anime liefhebbers zijn die de toevoeging van onze favoriete blonde alchemist niet zouden toejuichen. FMA Brotherhood is een universeel geliefde anime en zelfs mensen die normaal een totaal andere smaak hebben, zijn het er vaak over eens dat Brotherhood een meesterwerk is. Daarom zou het toch prachtig zijn om Edwards arm even goed op te poetsen en hem klaar te maken voor de heftige strijd in Jump Force.

7. Natsu Dragneel & Erza Scarlet – Fairy Tail

Jump Force kan nog wel wat girl power gebruiken en daar is Erza Scarlet van Fairy Tail bij uitstek geschikt voor. Samen met vrolijke vuurspuwer Natsu zou ze een mooie toevoeging zijn aan het huidige roster aan opties.

8. Hatake Kakashi – Naruto

Met de grote hoeveelheid populaire personages die de serie bevat, kan Naruto natuurlijk niet slechts door twee man vertegenwoordigd worden. En als er nog één moet worden toegevoegd, is de keuze wat ons betreft Copy Ninja Hatake Kakashi. Als mentor van Naruto en Sasuke speelt hij zo’n belangrijke rol in de hele serie en stiekem is hij ook één van de allercoolste persoonlijkheden uit een anime. Genoeg redenen om Kakashi en zijn maskertje uit de kast te trekken in Jump Force.

Geschreven door
Mark schrijft al jaren graag en geniet ook altijd van games, films en televisie. Bij Play Watch Read focust hij zich vooral op de games en dat doet hij met veel plezier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.