Gamesalfabet: X van XXX

Vandaag gaan we de pikante kant op met ons gamesalfabet. We bespreken drie games waarbij seks een grote rol speelt. Wees gerust, we gaan geen 18+ materiaal vertonen op de website. Het blijft hoogstens bij wat geschreven woorden. Benieuwd welke games het zijn? Je leest het hieronder!

Grand Theft Auto: San Andreas (2004)

In 2004 kwam het populaire Grand Theft Auto: San Andreas op de markt. Gamers konden eindelijk weer rondrijden en de meest idiote dingen uithalen. Toch kwam er ook een klein schandaal aan het licht; het spel bleek namelijk een mini-game te bevatten die niet toegankelijk was. Hackers hebben er alles aan gedaan om deze mini-game toch vrij te maken. Dankzij een mod, de Hot Coffee mod, kon je deze mini-game toch vrijspelen. In deze mini-game mocht het hoofdpersonage CJ lekker van bil met zijn in-game vriendin en natuurlijk kwam dit ook overduidelijk in beeld. De mod zorgde voor veel opschudding en werd uiteindelijk uit het spel gehaald.

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude (2004)

In Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude ga je aan de slag met Larry Lovage. Hij wilt graag meedoen aan een datingshow, maar moet eerst bewijzen op de campus dat hij vrouwen kan versieren. En dat is waar dit spel, en alle voorgaande delen, over gaat. De zoektocht naar een vrouw en daarbij kom je dus ook geregeld pikant materiaal tegen zoals een spelletje Pong waarbij, als je het goed doet, de penis groter wordt. De toekomst van de reeks is helaas onzeker. Het laatste deel kwam uit in 2007 en sindsdien is het erg stil rond de Larry’s.

Playboy: The Mansions (2005)

Uiteraard kunnen we niet om Hugh Hefner heen. In 2005 verscheen Playboy: The Mansion voor de PlayStation 2, Xbox en PC. Het doel? Playboy groot maken! Je nam de rol op je van Hugh en je moest vanaf 0 beginnen. Je geeft feestjes, je praat met mensen en je zorgt dat zij op de cover staan van Playboy. Je nam daarbij ook de rol aan van fotograaf en daarmee kreeg je behoorlijk wat pikante beelden voorgeschoteld. Uiteindelijk bleek Playboy: The Mansion geen groot succes te zijn en is het ook alleen bij dit deel gebleven.

En met Playboy: The Mansion komen we aan het einde van de letter X. Over twee weken zijn we terug met de Y van Y-chromosoom.

Written by
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.