Mijn Week in Beeld: Van rat naar kat

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van Play Watch Read zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere dinsdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Wahine. 

Afgelopen week heb ik heel veel gelezen in mijn nieuwe boek: Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren. Deze schrijfsters – het zijn vriendinnen die samen schrijven – hebben al heel veel bestselling-titels op hun naam staan. Ik was dan ook zeer benieuwd naar deze roman. Binnenkort verschijnt hier ook een recensie over op Play Watch Read, dus helaas kan ik nog niet al te veel zeggen over het inhoudelijke. Wel kan ik zeggen dat ik het heel snel uit had, want het leest enorm lekker weg. 

Verder ben ik deze week vooral bezig geweest met mijn studie communicatie en de toetsweken. Helaas heb ik geen herfstvakantie, maar ik probeer tussendoor toch lekker zo veel mogelijk boeken en films mee te pakken. Zo zag ik laatst nog de film Ratatouille. En judge me, maar Disney kan en mag altijd. Ik heb een stukje vergeten jeugd terug naar boven gehaald met een bakje popcorn en dan denk ik stiekem toch: wat heeft Disney eigenlijk goede levenslessen verstopt in zijn films! Zo zou ik óók moeten kunnen koken en… nou ja. Het gaat om het idee. (Het plaatje hieronder is een visuele representatie van mij in de keuken.)

Als laatste wilde ik nog toevoegen dat mijn favoriete YouTube-serie op het moment Simons Cat is. Soms heb je even vijf minuutjes pauze tussendoor en die vul ik met niets liever op dan dit stripfiguurtje dat tot leven is gebracht door zijn bedenker. De video’s zijn kort, grappig en heel schattig; zoek het eens op! Als je de droge Tom & Jerry humor leuk vind, weet ik zeker dat je hierom zal lachen. 

Dankjewel voor het lezen voor mijn eerste week in beeld en tot de volgende! Enne… vergeet vooral niet de recensie te checken van het nieuwe boek van Christina Lauren als het zover is! 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.