[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win twee t-shirts van The Mummy!

Donderdag 8 juni verschijnt de actiefilm The Mummy in de bioscoop en om dat te vieren hebben we weer een leuke prijsvraag. Dit keer geven we twee setjes weg met daarin twee t-shirts van de film. De film is gemaakt door regisseur en producent Alex Kurtzman en producent Chris Morgan. Zij zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest succesvolle filmseries van de afgelopen jaren, waaronder Transformers, Star Trek, Mission: Impossible en Fast & Furious. Wil je kans maken op deze prijs? Lees dan gauw verder.

mummyposter

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte die vanwege haar lust naar macht van haar leven werd beroofd, wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.

THE MUMMY brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Voor meer informatie ga naar www.facebook.com/TheMummyNL

 

 

Wij geven twee onwijs gave t-shirts van The Mummy weg. Om indruk te maken op je vrienden of omdat je fan bent van de The Mummy films. Wil je kans maken op twee van deze t-shirts? Dan willen we graag het antwoord zien op de volgende vraag:

Wie speelde de hoofdrol in de eerste Mummy-reeks?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “The Mummy prijsvraag”. Je hebt tot 12 juni de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

3 Reacties

  1. Brendan Fraser Is het antwoord

    Reageer
  2. antwoord is brendan fraser

    Reageer
  3. Brendan Fraser

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.