[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor de film Life

Op 23 maart verschijnt de spannende sci-fi thriller Life in de Nederlandse bioscopen en wij mogen daarom twee keer een setje vrijkaarten weggeven. Wil jij deze film met onder anderen Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson en Ryan Reynolds graag op het witte doek bewonderen? Lees dan gauw verder!

life_02038524_ps_3_s-highZes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan verwacht.

Wil je meer informatie over de film? Kijk dan eens op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/LIFEFilmNL/

Let op! Deze film voor 16 jaar en ouder.

 

life_02038524_st_13_s-high

Wij geven twee keer een setje vrijkaarten weg van Life en jij kan daar kans op maken. Hoe? Beantwoord onderstaande vraag.

De regisseur van Life nam eerder al de regie voor onder andere Child 44 en Safe House voor zijn rekening. Wie is dit?

 

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Life prijsvraag”. Je hebt tot 27 maart de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.