Recensie: Kristen Proby – Kom mee met mij (Met mij #1)

Samenvatting
Nathalie is op het strand aan het fotograferen wanneer Luke haar aanspreekt. Hij is boos op haar omdat ze ongevraagd foto’s van hem heeft gemaakt. Dat is echter niet zo waardoor hij belangstelling in haar krijgt en er geen gras over laat groeien. Kom mee met mij is een boek waarbij de twee hoofdpersonages vrijwel direct verliefd op elkaar worden en niet van elkaar af kunnen blijven. De ene erotische scène volgt de andere op. Een interessant verhaallijn ontbreekt.
6

Over Kom mee met mij

Nathalie Conner is een jonge fotografe. Op een ochtend gaat ze naar het strand om foto’s te maken van de omgeving. Plots komt er een onbekende, maar zeer aantrekkelijke man boos op haar afgelopen. Luke Williams beschuldigt Natalie ervan dat ze, zonder zijn toestemming, foto’s van hem maakt. Hij wil haar camera zien om de foto’s te kunnen verwijderen. Natalie weigert zijn verzoek omdat ze bang is dat hij haar camera probeert te stelen. Pas als Luke erachter komt dat Nathalie écht geen idee heeft wie hij is, laat hij het varen. Luke is geïntrigeerd door haar, dus als ze elkaar daarna nog eens ongepland tegenkomen grijpt hij zijn kans en laat hij Nathalie niet nog eens weglopen.

Personages

In Kom mee met mij volg je Nathalie Conner en Luke Williams. Nathalie is 25 jaar en sinds 3 jaar wees. Allebei haar ouders zijn omgekomen tijdens een vliegtuigongeluk. Haar vader was een bekende advocaat en heeft haar een erfenis van zo’n twintig miljoen euro nagelaten. Nathalie woont in een prachtig huis aan het strand. Ondanks dat ze geen geld tekort komt woont ze hier samen met haar beste vriendin Jules. Nathalie is fotografe en verdient haar geld voornamelijk met het fotograferen van stelletjes in sexy poses.

Luke Williams is een 28-jarige bekende acteur. Hij heeft in een aantal razend populaire films over vampiers gespeeld. Bekend zijn en altijd maar lastig worden gevallen door paparazzi vond hij niets. Daarom heeft hij besloten om het acteren achter zich te laten en alleen nog maar achter de schermen te werken als producent.

Nathalie en Luke vinden elkaar direct sexy en onweerstaanbaar aantrekkelijk. Hun eerste ontmoeting verloopt niet heel soepel, maar vanaf hun tweede ontmoeting is het raak. De liefde wordt niet langzaam ontwikkeld, maar is vrijwel meteen heftig aanwezig. Hun relatie gaat dan ook in een sneltreinvaart. Een dag nadat ze elkaar hebben ontmoet kunnen ze al niet meer zonder elkaar doorbrengen. Niet iedere lezer zal dit kunnen waarderen.

Allebei de personages zijn erg vermogend. Nathalie omdat ze een grote erfenis na het overlijden van haar ouders heeft ontvangen en Luke omdat hij gemiddeld 15 miljoen euro per film verdient. Ze letten allebei totaal niet op het geld. Nathalie koopt Louboutin-hakken en een Gucci-tas alsof het een koffie to go is en Luke verwent Nathalie het liefst met absurd dure cadeaus. Beide personages hebben totaal geen idee wat de waarde van geld is. De situaties waarin zij zich bevinden zijn voor de doorsnee mens niet herkenbaar. Hierdoor is het als lezer moeilijk om je in deze personages in te leven.

Schrijfstijl

Proby’s schrijfstijl is erg makkelijk te lezen. Er worden geen moeilijke woorden of lange zinnen gebruikt. Dit maakt het toegankelijk voor alle volwassen. Echter zal niet iedereen de schrijfstijl kunnen waarderen. Er zitten namelijk behoorlijk wat expliciete seksscènes in. Hierdoor lijkt het boek meer op een erotische fantasie dan op een roman. Bovendien worden dezelfde zinnen continue herhaald. In ieder hoofdstuk lees je meermaals hoe lekker en sexy ze elkaar vinden. Ook de sexy blauwe ogen van Luke, zoals deze in het boek worden beschreven, komen iets te vaak terug in het verhaal. Het wordt zo vaak herhaald, dat het overbodig en storend is. Ook zitten er een aantal continuïteitfouten in het boek. Een voorbeeld hiervan is dat Nathalie de kraan van het bad aanzet om vier zinnen later een snelle douche te nemen.

Conclusie

Op de achterflap van het boek wordt er gehint naar een geheim wat Luke voor Nathalie verbergt. Als lezer kom je in het eerste hoofdstuk al achter waarop wordt gedoeld. Nathalie moet tot hoofdstuk 9 (van de 33) wachten tot ze er zelf achter komt. Dit voelt behoorlijk als een anticlimax. Als lezer hoop je dat er nog meer verscholen is, maar dat is helaas niet het geval. Aan het einde van het boek stapelt het drama zich nog wel op om ervoor te zorgen dat er in dit boek meer gebeurt dan alleen maar seks.

Al met al is het boek best vermakelijk, ondanks dat het geen hoogstaande literatuur is. Als je van verhalen houdt waarbij de vonken direct van de bladzijdes afspatten en je geen problemen hebt met veel erotische scènes, dan is dit boek een aanrader om te lezen. Zoek je een boek dat wel een interessant verhaal heeft en waarbij de seks meer een bijzaak is? Dan kun je beter boeken van Elle Kennedy lezen, zoals haar Off-Campus-serie.

Over de auteur

Kristen Proby is een 46-jarige auteur uit Montana, Verenigde Staten. In haar twintiger-jaren heeft ze veel romans geschreven en sloot zich aan bij organisaties zoals RWA. Haar werk stuurde ze naar verschillend uitgeverijen, maar na ontelbaar veel afwijzingen besloot ze in 2012 om haar werk zelf te publiceren. Inmiddels heeft ze al meer dan dertig titels zelf uitgebracht. Haar bekendste boeken komen uit de With Me-serie.

Kom mee met mij
Kom mee met mij
Score 3.5 van 5 sterren.
€17,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Wat is jouw mening?

0 0

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.