Mijn Week in Beeld: Eindelijk!

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van de Film-, Serie- en Game-afdeling zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere woensdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Mark. Afgelopen week kreeg hij eindelijk datgene waar hij al zo lang naar uitkeek.

Sinds het zien van Thor Ragnarok, was ik er helemaal klaar voor. Infinity War was onderweg en ik kon niet wachten. Black Panther voelde als een tussendoortje en het hoofdgerecht werd in de keuken voorzichtig opgediend. In alle eerlijkheid zou ik niet zeker weten of er ooit een film is geweest waar ik zo verschrikkelijk hyped voor was. Mogelijk dat het derde deel in de Lord of the Rings-filmreeks nog enigszins in de buurt kwam. De tijd was afgelopen week dan eindelijk daar en het viel zeker niet tegen. Infinity War is een thrillride van een film. Vanaf de eerste minuut zit je op het puntje van je stoel en dit verandert de daaropvolgende twee en een half uur. De Russo broers hebben zichzelf overtroffen en ondanks wat schoonheidsfoutjes links en rechts hebben ze een prestatie geleverd om U tegen te zeggen. Zoveel personages stuk voor stuk tot hun recht laten komen in een epische film is een kunst.

Ondertussen zijn we een weekje verder en ben ik nog steeds lichtelijk springerig als ik het met iemand over Infinity War kan hebben. Nu heb ik de film twee keer in de bioscoop gezien en de kans is aanwezig dat het daar niet bij blijft. Ik zal niet verder in detail treden, want #ThanosDemandsYourSilence en deze film is zo’n spektakel dat spoilers echt een hoop verpesten. Mocht je de film nog niet hebben gezien, blijf dan vooral nog even weg van bepaalde websites en ga snel kijken! Om niet iedereen dood te vervelen met mijn gehype, laat ik de nieuwste Avengers film nu even voor wat het is. Gelukkig was het niet het enige waar ik afgelopen week blij van werd op mediagebied.

Zo is mijn favoriete personage in de team-based shooter Overwatch afgelopen week flink onder handen genomen. Hanzo is vernieuwd en het oordeel laat nog even op zich wachten. De veranderingen zijn flink en het zal even wennen zijn. Het blijft altijd spannend als één van je favoriete personages wordt veranderd. Het zal niet de eerste keer zijn dat de liefde na zo’n update ineens voorbij is. Gelukkig lijkt het mee te vallen en speelt Hanzo nog even lekker als altijd. Een ander spelletje dat ik lekker weg heb gespeeld afgelopen week is Forgotton Anne. Een anime-stijl platform game, met veel verhaal en cutscenes die er heel mooi doorheen zijn geweven. Je wisselt veel tussen spel en filmpje zonder dat de twee echt gescheiden worden zoals in de meeste games. Van dit spel komt binnenkort mijn review uit en dan zal ik er dieper op ingaan, maar tot nu toe ben ik zeker enthousiast.

Zo is mijn week in beeld al weer bijna besproken en voor je het weet is de volgende week al weer daar. Aangezien ik net aan een nieuwe anime ben begonnen, heb ik wel een vermoeden waar ik volgende week veel van ga zien. Eens kijken of My Hero Academia kan worden toegevoegd aan mijn lijstje van favoriete anime. De volgende keer laat ik het jullie ongetwijfeld weten.

Written by
Mark schrijft al jaren graag en geniet ook altijd van games, films en televisie. Bij Play Watch Read focust hij zich vooral op de games en dat doet hij met veel plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.