10 goede films en series die teleurstellend eindigden

De afgelopen weken is er veel rumoer geweest over een van de populairste series aller tijden en het helaas teleurstellende einde van deze serie. De nummer 1 in deze lijst is echter niet de enige film of serie die heel sterk van start ging, maar uiteindelijk het publiek teleur moest stellen. Vandaar dat we ditmaal tien films en series voor jullie op een rijtje hebben gezet die uitstekend van start gingen, maar teleurstellend eindigden. Wees gewaarschuwd, spoilers incoming!

1. Game of Thrones

Door velen de beste serie van het afgelopen decennium en misschien zelfs de beste ooit genoemd. Game of Thrones was een geweldige serie, die de tijd nam, het verhaal rustig opbouwde en altijd onverwachts en bruut kon zijn. Het laatste seizoen (en misschien zelfs wel de laatste twee seizoenen) konden haast niet tegenstrijdiger zijn. Gehaast, compleet onlogisch en favorieten die altijd veilig leken door plot armor. Het is jammer dat zo’n mooie serie tot zo’n einde is gekomen.

2. War of the worlds

War of the worlds is een heel spannende film vol actie en verrassingen. Het is dan ook jammer dat de film zo’n anticlimax als einde heeft. Ineens blijken de aliëns niet te kunnen leven in onze atmosfeer en komt alles goed. Wat?

3. Dragonball Z

Dragonball Z was voor een hoop jongetjes (en meisjes) een grote hype. Urenlang in de achtertuin staan en proberen een Kamehameha uit je handen te schieten was volkomen normaal. De serie eindigde echter vrij vreemd toen Goku na een kort gevecht met Uub besloot de jongen te trainen. Samen vliegen ze weg en als kijker blijf je verbaasd achter.

4. How I Met Your Mother

Hoe krijg je het voor elkaar? Na al die jaren opbouw gaat de moeder dood, oké, prima! Maar dat Ted uiteindelijk toch wéér naar Robin terug gaat was voor een hoop fans de druppel.

5. Iron Man 3

Breek me de bek niet open over Iron Man 3. The Mandarin was een britse acteur en alles was in scene gezet? Jemig…

6. The Walking Dead

Nog niet eens afgelopen en nu al in dit lijstje verschenen. The Walking Dead was ooit een spannende serie, maar werd langzaam iets wat je slechts nog keek voor je favoriete personages. Toen de serie besloot om in de tijdspanne van ongeveer anderhalve aflevering ineens drie fan favorites (waaronder de hoofdpersoon) uit de serie te schrijven, was de maat voor veel fans vol.

7. Star Wars: The Last Jedi

Misschien hoort Star Wars: The Last Jedi niet helemaal in dit rijtje thuis. De film was namelijk al niet heel goed om mee te beginnen. Toch verdient de film een ereplekje onder de slechte eindes. Met het schip dat zich in lichtsnelheid ineens kamikaze op de vijand schiet en Luke Skywalker die zich op een ultiem vage manier opoffert en vervolgens in rook opgaat. Hopelijk maken ze het nog goed op het einde.

8. Scrubs

Het laatste seizoen van Scrubs wordt door veel fans graag vergeten en niet eens tot Canon gerekend. De serie had een compleet andere feel en we doen liever even alsof het niet heeft bestaan.

9. Lost

Lost begon goed. Het had een beetje een Game of Thrones-achtige vibe, qua commotie rondom de waterkoeler op het werk. De serie raakte uiteindelijk zo verstrikt in haar eigen complottheorieën en vage gebeurtenissen dat uiteindelijk nog maar weinigen snapten wat er precies gebeurde.

10. Two and a Half Men

Two and a Half Men was een van de succesvolste komedies aller tijden. Tot Charlie Sheen na een ruzie zijn plekje moest afstaan aan Ashton Kutcher. Vanaf dat moment was de serie nooit meer hetzelfde en liep het snel op zijn einde.

Written by
Mark schrijft al jaren graag en geniet ook altijd van games, films en televisie. Bij Play Watch Read focust hij zich vooral op de games en dat doet hij met veel plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.