10 series waar iedereen wel eens een aflevering van gezien heeft

Tegenwoordig zijn er eindeloos veel televisiezenders die allemaal wel een aantal vaste series hebben die ze uitzenden. Het serieaanbod blijft dan ook maar groeien en het is totaal niet meer bij te houden af en toe. Maar ondanks het enorme aanbod zijn er ook gewoon een aantal series waar iedereen wel een keer een aflevering van gezien heeft. Vaak zijn dit series die al enorm lang op televisie te zien zijn. Misschien zijn er wel al 30 seizoenen van, of het zijn de klassiekers die na zo veel jaar nog steeds herhaald worden. In de Lijstjes-rubriek van deze week hebben we een aantal van deze bekende series op een rijtje gezet.

1. The A-Team

Wie is er niet opgegroeid met dit superteam dat met een hamer en spijkers echt alles kan bouwen? Dat je hier nog nooit een aflevering van gezien hebt is haast ondenkbaar. We kunnen alleen maar zeggen: “I love it when a plan comes together.”

giphy1

2. CSI

CSI, oftewel Crime Scene Investigation, is zo’n serie die je maar gaat kijken omdat er verder alleen maar troep op tv wordt uitgezonden op dat moment. Er zijn ondertussen verschillende spin-offs en de kans is groot dat je ooit wel een keer een aflevering hiervan gezien hebt.

giphy2

3. GTST

Of je nou verplicht mee moest kijken met je vriendin, zelf de grootste fan bent, of het per ongeluk het een keer op had staan toen je met iets anders bezig was, de kans is groot dat je ooit wel eens een aflevering gezien hebt. De serie loopt ondertussen al meer dan 25 jaar!

wfouhu4. Two and a Half Men

Ondanks de verdwijning van Charlie Sheen uit de serie, bleef deze nog een behoorlijke poos doorgaan. Uiteindelijk is het na het twaalfde seizoen dan toch eindelijk gestopt maar op tv zien we het nog regelmatig in de herhaling.

giphy-5

5. Knight Rider

Deze serie met een jonge David Hasselhoff en een auto in de hoofdrol kan je gewoon niet gemist hebben. Wie heeft er nou nog nooit gedroomd van een auto als KITT die kon denken en praten? Met KITT erbij wordt alles opgelost.

giphy-1

6. Grey’s Anatomy

Ook steeds meer mannen blijken deze serie te volgen, maar het blijft toch wel een beetje een vrouwenserie. Maar de kans dat je het per ongeluk een keer opgezet hebt, of gedwongen werd door je vriendin om mee te kijken, is ook hier erg groot. Net als GTST een echte soapserie.

giphy

7. Married… with Children

Deze sitcom lijkt wel tot in de eeuwigheid herhaald te worden op televisie en de kans is dan ook maar klein dat je nog nooit een aflevering gezien hebt. De show werd ooit bedoeld als de tegenhanger van de brave Cosby’s (The Cosby Show). De familie Bundy is dan ook alles behalve een familie waar je bij wilt horen.

giphy-28. The Big Bang Theory

Waarschijnlijk zijn de leukste nerds van de televisie de personages in The Big Bang Theory. Een serie waar bijna iedereen wel om kan lachen en ook hier heb je dan vast ook wel al eens een aflevering, of 100, van gezien.

giphy-4

9. NCIS

Nog zo’n serie die je al gauw opzet omdat er niets beters op tv is, of die lekker wegkijkt terwijl je ondertussen iets anders aan het doen bent. Ook deze serie heeft ondertussen al meerdere spin-offs. Het lijkt er toch op dat dit soort ‘politie’-series het goed doen.

giphy-310. Friends

Misschien wel de meest bekeken serie ooit! Het is dan ook niet vreemd dat deze heel wat prijzen in de wacht gesleept heeft. Nog steeds wordt de serie regelmatig herhaald en nog steeds kijken er enorm veel mensen naar. Dat is toch best een applausje waard.

giphy-6

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke series waarvan de meeste mensen wel eens een aflevering gezien hebben maar voor nu laten we het even bij dit lijstje. Heb jij nog een leuke toevoeging? Laat het ons weten in de comments.

Geschreven door
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.