7 vervolgfilms die lang op zich laten wachten

Soms zit je met smart te wachten op een nieuwe film in een filmreeks, maar lijkt het eeuwen te duren voordat het vervolg uitkomt. Vandaag zeven films die al jaren op zich laten wachten en waarvan de releasedatum al een of meerdere keren is veranderd.

1. The Maze Runner: The Death Cure

De derde en laatste Maze Runner-film zou eigenlijk nu in de bioscopen moeten draaien, maar door een auto-ongeluk van hoofdrolspeler Dylan O’Brien liep de productie een jaar vertraging op.

2. How to Train Your Dragon 3

Deel één en twee verschenen al in respectievelijk 2010 en 2014. Deel drie zou al in 2016 volgen, maar wordt keer op keer uitgesteld. Inmiddels is de release niet meer dit jaar, niet volgend jaar, maar pas in 2019.

3. Avatar 2

De Oscarwinnende film Avatar (2009) was een gigantisch succes, maar het vervolg laat lang op zich wachten. James Cameron werkt namelijk niet aan één, maar aan vier vervolgfilms tegelijk! De verwachting is dat die in 2018, 2020, 2022 en 2023 in de bioscoop zullen verschijnen.

4. Toy Story 4

Toy Story verovert iedereens hart sinds 1995. Deel twee en drie verschenen in 1999 en 2010. Sindsdien zitten de fans te wachten op een vierde deel, dat in 2018 zou verschijnen maar nu pas in 2019 komt.

5. The Incredibles 2

Eigenlijk al sinds Pixars The Incredibles in 2004 uitkwam, schreeuwen fans om nog een deel. Eindelijk heeft de animatiestudio aangekondigd een deel twee te maken, die in 2019 zal verschijnen. Goed nieuws, deze film komt zowaar een jaartje eerder dan verwacht!

6. The Lego Movie Sequel

Na het succes van The Lego Movie uit 2014 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Helaas zullen we een jaartje langer moeten wachten, want deel twee komt niet in 2018, maar pas in 2019.

7. Godzilla 2

Godzilla werd in 2014 redelijk goed ontvangen en een vervolg zou in eerste instantie volgen in 2018, maar toch laat een tweede monsterfilm een jaartje langer op zich wachten. Heeft dat misschien wat te maken met het opstappen van regisseur Gareth Edwards?

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.