9 heerlijke Brooklyn Nine-Nine-momenten met Gina in de hoofdrol

Sinds deze maand staat het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine op Netflix. We lopen een jaar achter op Amerika, maar dat mag de pret niet drukken. In dit seizoen nemen we afscheid van Gina Linetti en daarom vandaag een ode aan dit heerlijke personage, gespeeld door Chelsea Peretti.

1. Smartphoneverslaafd

Gina kijkt geen seconde op van haar telefoon, wat haar collega’s ook proberen. Een prima moment voor een nieuwe challenge!

2. Kwazy Cupcakes

Ze is overigens niet alleen druk met haar social media bijhouden, ook spelletjes zijn interessanter dan haar werk.

3. Helderziend

De helderziende vriendin van Gina geeft een dubieus advies in een zaak, maar hoe dan ook blijft Gina vierkant achter haar staan.

4. Pappie!

Jake en Gina proberen samen binnen te komen in een exclusieve tent door “undercover” te gaan (voor privédoeleinden) als rijke stinkerds.

5. Kort verhaal lang

Rosa is een stoere vrouw die afstand bewaard en in heel veel goed is, behalve in praten over koetjes en kalfjes. Gelukkig stelt Gina haar talenten beschikbaar via een oortje.

6. Elevator pitch

Amy heeft een nieuwe snufje voor de politie bedacht en proef-pitcht haar idee bij Gina, die haar van bijzonder advies voorziet.

7. Gina’s rentree

Na het herstel van een busongeluk keert Gina (op een voor haar gepaste wijze) terug op het bureau.

8. Gina’s afscheid

Natuurlijk vertrekt Gina niet in stilte, daar neemt ze ruimschoots de tijd voor, te beginnen met de grote aankondiging van haar vertrek.

9. Slagzinkoningin

Uiteindelijk zijn vooral de oneliners Gina’s kracht en daarom sluiten we dit lijstje af met een heerlijke compilatie!

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.