7 minder bekende, maar wel betoverende Kerstfilms voor de feestdagen

Terwijl de kerstlichtjes twinkelen en de geur van dennen zich verspreidt, is het tijd om te genieten van de magie van kerstfilms. Onze geliefde klassiekers zoals “Home Alone” en “Love Actually” vormen de kern van onze feestelijke tradities, waardoor we elk jaar opnieuw kunnen lachen, huilen en meezingen.

Uiteraard is er niets mis mee om te genieten van deze toppers. Kijk vooral nog eens naar ons eerdere artikel als je de kerstklassiekers nog eens op een rijtje wil zien займ без проверки кредитной истории круглосуточно. Laten we alleen niet vergeten dat er nog een schat aan minder bekende pareltjes op ons wacht. Maak dus ook ruimte voor nieuwe, betoverende films die je lekker met de Kerstdagen kan bekijken. Wij helpen je op weg!

1. The Man Who Invented Christmas (2017)

De film “The Man Who Invented Christmas” werpt een boeiende blik op de totstandkoming van Charles Dickens’ meesterwerk, “A Christmas Carol.” Het onthult de innerlijke strijd van Dickens terwijl hij zijn verbeelding gebruikte om een verhaal te creëren dat de essentie van Kerstmis omvat. Een topkeuze voor liefhebbers van literaire geschiedenis en de feestdagen.

2. The Christmas Chronicles (2018)

De avontuurlijke kerstfilm “The Christmas Chronicles” neemt ons mee op een magische reis met Kurt Russell als de moderne, charismatische Kerstman. De film zit vol met actie, humor en ontroerende momenten, waarbij twee kinderen onbedoeld betrokken raken bij het buitengewone avontuur van de Kerstman. Bereid je voor op een levendig en opwindend verhaal!

3. Arthur Christmas (2011)

In de hartverwarmende animatiefilm “Arthur Christmas” staat de onhandige zoon van de Kerstman centraal. Het verhaal volgt Arthur op zijn missie om een vergeten cadeau te bezorgen, wat resulteert in een ontroerende reis van liefde en zelfontdekking. Geniet van prachtige animaties en een boodschap die zowel jong als oud aanspreekt.

4. A Boy Called Christmas (2021)

“A Boy Called Christmas” neemt je mee op een betoverende reis naar de oorsprong van de Kerstman-legende. Het verhaal volgt de jonge Nikolas in zijn avonturen en uitdagingen, en volgt zo het pad naar zijn uiteindelijke transformatie tot de Kerstman. Met prachtige visuals en een aangrijpend verhaal voegt deze film een nieuw hoofdstuk toe aan de rijke geschiedenis van kerstverhalen.

5. “Rare Exports: A Christmas Tale” (2010)

De Finse film “Rare Exports: A Christmas Tale” levert een intrigerende en onvoorspelbare kijk op de Kerstman. Het verhaal ontplooit zich als een komische horror, waarbij de ontdekking van de oorsprong van de Kerstman tot onverwachte en duistere wendingen leidt. De film combineert een unieke sfeer met spannende momenten en humor, waardoor het een boeiende keuze is voor wie op zoek is naar een verfrissende benadering van het traditionele kerstverhaal.

6. The Ref (1994)

Voor een dosis zwarte komedie tijdens de feestdagen is “The Ref” een verfrissende keuze. Denis Leary schittert als een inbreker, gevangen in het huis van een excentriek gezin tijdens kerst. De film biedt scherpe humor en onverwachte wendingen, waardoor het een eigenzinnige en levendige toevoeging is aan het genre van kerstkomedies.

7. Joyeux Noël (2005)

Joyeux Noël” is een ontroerende oorlogsfilm die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Op kerstavond organiseren soldaten aan het Westelijk Front een ongeplande wapenstilstand. De film biedt een menselijke kijk op solidariteit te midden van conflicten en oorlog. Het geeft een uniek perspectief op de kerstgedachte.

Laat je verrassen door de onontdekte magie van deze minder bekende, maar absoluut charmante kerstfilms. Fijne feestdagen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.