Films voor deze zomervakantie

De zomervakanties zijn al begonnen en hier kunnen we gelukkig nog een aantal weken van genieten. In dit artikel zijn veelbelovende films opgesomd die net uit zijn in de bios of die deze zomer nog uitkomen. Perfect voor als het buiten te warm is en je verkoeling zoekt in de bioscoop, of als het weer even niet meezit en je toch een leuke activiteit zoekt.

Barbie

Niet alleen is deze film al uit, ook is-ie niet te missen. Reclames op tv, sociale media en meer; overal kom je deze film tegen. De film gaat over Barbie en Ken, die het perfecte leven lijken te hebben in Barbieland. Als dit niet helemaal meer lukt gaan ze op avontuur in de echte wereld. Dit zorgt voor een aantal bijzondere, maar hilarische gebeurtenissen met een vleugje drama. Plezier gegarandeerd!

Barbie is een komediefilm die 114 minuten duurt. In de hoofdrol spelen Margot Robbie en Ryan Gosling. Geregisseerd door Greta Gerwig.

Trailer van Barbie:

Oppenheimer

Oppenheimer is al te zien in de bioscopen. Het is een biografische film over J. Robert Oppenheimer, een natuurkundige wetenschapper die meehielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens. De film gaat over het leven van Robert, privé en zakelijk. Ook speelt politiek een rol in de film. Het verhaal leert je over het ontwikkelen van de eerste atoombom.

Oppenheimer is een thriller van maar liefst 180 minuten. De hoofdrol wordt gespeeld door Cillian Murphy. Onder anderen Emily Blunt, Matt Damon en Robert Downey Jr. spelen ook in de film. Geregisseerd door Christoper Nolan.

Trailer van Oppenheimer:

Only You

Een romantische dramafilm kan natuurlijk niet ontbreken deze zomer. Only You gaat over Arthur die op het punt staat alles achter zich te laten en over Elisabeth die besluit de bruiloft met haar jeugdliefde af te blazen. Beiden gooien ze het roer om en bereiken ze een keerpunt in hun leven. Zodra ze elkaar ontmoeten verandert alles. Je verwacht een eind-goed-al-goed-film, maar zo gemakkelijk verloopt deze film niet.

Only You is een komische dramafilm met een duur van 92 minuten. De hoofdrollen worden gespeeld door Claire Bender en Egbert-Jan Weeber. Geregisseerd door Jonathan Elbers.

Trailer van Only You:

Gran Turismo

Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Gran Turismo is een actiefilm van 135 minuten. De hoofdrollen worden ingevuld door David Harbour, Orlando Bloom en Djimon Hounsou. Geregisseerd door Neill Blomkamp.

Trailer van Gran Turismo:

The Swearing Jar

“Swear you’ll never love anyone else”, is de pakkende quote waar deze film mee omschreven wordt. De film gaat over twee geliefden die nog niet volledig voor elkaar lijken te gaan. Als Carey in verwachting raakt moet hier een oplossing voor komen: The Swearing Jar. De pot wordt gedurende de film gevuld met beloftes, maar kunnen ze zich hier allebei aan houden?

The Swearing Jar is een romantische dramafilm welke 106 minuten duurt. Adelaide Clemens en Patrick J. Adams spelen de hoofdrollen. Geregisseerd door Lindsay MacKay.

Trailer van The Swearing Jar:

 

Doggy Style (vanaf 24 augustus)

Een echte komedie, dat is de beste omschrijving. In Doggy Style volg je het leven van Reggie, een borderterriër. Reggie is de hond van Doug. Zoals iedere hond ziet Reggie alleen de beste kant van zijn baas Doug. Hij zou me nooit kwaad doen, toch? Als Reggie door Doug op straat belandt en zo andere honden leert kennen, begint Reggie hier toch aan te twijfelen. Misschien zijn niet alle mensen zo goed voor dieren als dat ze lijken? In dit hilarische avontuur volg je Reggie en zijn vrienden, op weg naar huis.

De film duurt 93 minuten. Onder anderen Will Ferrell, Jamie Foxx en Will Forte spelen in de film of hebben een stem ingesproken. Geregisseerd door Josh Greenbaum.

Trailer van Doggy Style:

 

Greatest Days (vanaf 31 augustus)

Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boyband. Na al die jaren zijn ze allemaal een eigen kant op gegaan met hun eigen levens. Als een van de vrouwen kaarten wint voor een reünieconcert van dezelfde band, weet ze direct wie ze uit wil nodigen. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in blazen.

Greatest Days is een musicalfilm met een duur van 104 minuten. De hoofdrollen worden gespeeld door Aisling Bea, Isabelle Bernardo en Matthew McNulty. Geregisseerd door Coky Giedroyc.

Trailer van Greatest Days:

The Nun 2 (vanaf 7 september)

Als laatste aanrader, op de valreep van de vakantie, in The Nun 2 ook nog in aantocht. Deze horrorfilm is het vervolg op de eerste The Nun-film. Het verhaal gaat verder met kwade slechte entiteiten en bovennatuurlijke problemen. Het verhaal speelt zich af in 1956 in een dorpje in Frankrijk. Hier wordt een priester vermoord. Tijdens het onderzoek naar zijn overlijden komen ze in aanraking met hetzelfde kwaad als in de eerste film, Valak. Of dit grote kwaad ook ditmaal verslagen wordt, ontdek je in deze tweede film.

The Nun 2 is het vervolg op The Nun uit 2018 en Bonnie Aarons speelt wederom de hoofdrol. Geregisseerd door Michael Chaves.

Trailer van The Nun 2:

Written by
In haar vrije tijd is Marcella vaak online te vinden op de PC, Playstation of Nintendo Switch. Ook leest ze graag, of kijkt een serie of film met haar kat op de bank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.