Mijn jaar in beeld : Joyce

We eindigen dit jaar met een terugblik op 2021 én een kleine vooruitblik op 2022. In vijf korte vragen hopen we per redacteur een mooi beeld te krijgen van het afgelopen jaar en ook alvast een leuk voorproefje voor het komende jaar op het gebied van films, series, games en/of boeken. Vandaag is het de beurt aan Joyce.

Wat vond jij van het jaar 2021 op het gebied van films, series, games en/of boeken?

Door het hele Corona gebeuren zijn er natuurlijk veel minder films uitgekomen dan normaal. De films die in de bioscoop draaiden waren dan ook veelal niet aan mij besteed. Een film waar ik wel nieuwsgierig naar ben is “Alles op tafel”. Echter zag ik het niet zitten naar de bioscoop te gaan, dus ik moet even geduld hebben tot ik deze ergens anders kan bekijken. Op Netflix zijn wel een aantal leuke films en series gekomen. Zo vond ik bijvoorbeeld de film Love hard erg leuk. Maar ik genoot ook van het nieuwe seizoen Sex Education en Virgen River. Geen slecht jaar dus!

Wat betreft boeken ben ik ook niet ontevreden. Er kwamen heel veel leuke feelgood romans uit. Zo genoot ik van “Wedden dat ik blijf“ en “Ik vergeet je niet”. Ook gingen er heel wat uurtjes zitten in het spelen van The Sims 4, maar dat is natuurlijk geen nieuw spel.

Wat was jouw leukste aanschaf?

Onlangs kocht ik twee boeken met een kerstthema. Christmas shopaholic van Sophie Kinsella en Een kerstcadeau van het Duincafé van Debbie Johnson. Ik moet ze allebei nog lezen, maar met de ervaring van eerdere boeken van deze schrijfsters ga ik er vanuit dat dit helemaal goed komt. Daarnaast kocht ik bovengenoemde feelgood romans, waar ik ook erg blij van werd.

Romcomnibus

Wat is jouw favoriete film, serie, game, en/of boek van dit jaar?

Qua boeken was ik erg onder de indruk van de Romcomnibus. Deze las heel lekker weg. Er staan verschillende romantische verhalen in met het thema zomer. Daar werd ik heel blij van. Wat betreft series ben ik heel blij dat er een vervolg van Virgin River is gekomen en op het gebied van een wat oudere serie is dat zeker Modern Family. Die wordt helaas binnenkort van Netflix gehaald.

Wat vond jij de grootste tegenvaller dit jaar?

Dat er eigenlijk dus niet zo heel veel films uitkwamen op het gebied van komedie of romantische films. Dat vind ik echt jammer, maar ook logisch gezien de omstandigheden waar we in leven. Verder heb ik eigenlijk niet echt grote tegenvallers denk ik op dat gebied. Wat ik hoop voor 2022 is dat ik weer meer ruimte vind voor lezen. Dat viel wel tegen.

Naar welke film, serie, game en/of boek kijk jij uit in 2022?

Ik ben een echte fan van romantische komedies. Ik kijk dan ook erg uit naar de film “Kwestie van geduld” met Barbara Sloesen. Daarnaast staat qua boeken ook een roman op de planning om uitgebracht te worden, namelijk “Je moest eens weten” van Gillian King. Ik ben echt heel erg benieuwd naar beide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.