Netflix Filmavond: Overzichtpagina

Er staan meer dan tweeduizend films op de Nederlandse Netflix, maar door de beperkte suggestielijst lijkt het altijd alsof er slechts een handjevol films beschikbaar is. Daarnaast varieert het aanbod van ontroerend goed tot om te janken zo slecht. Spreekt een titel je aan, dan ga je toch twijfelen of het je tijd wel waard is. Om het kaf van het koren te scheiden kijken wij films op Netflix (met een open blik), stellen we filmavonden voor je samen en vertellen we je welke films je beter kan overslaan. Op deze overzichtspagina vind je alle door ons beoordeelde titels.

Filmpoeltjes

We hebben de films over drie categorieën verdeeld zodat jij nog makkelijker kunt kiezen. Alle films die te slecht zijn om aan te raden en te goed zijn om af raden eindigen in de ‘Middenmoot’. Films die je zeker een kans kan geven, maar links kan laten liggen als je op zoek bent naar de crème de la crème. Deze laatst genoemden staan (uiteraard) onder het kopje ‘Aanrader’. Films die het daglicht niet kunnen verdragen eindigen onderaan, in de kolom ‘Afrader’. Klik op de filmtitels om naar het bijbehorende artikel te gaan om meer te lezen over een betreffende film.

Aanrader

Middenmoot

Afrader

Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.