[AFGELOPEN] Prijsvraag: maak kans op dvd’s van de maker van AN

Deze week verschijnt op 11 februari AN van de Japanse regisseuse Naomi Kawasa, onder andere bekend van de films The Mourning Forest en Still the Water. Vanwege de release mogen wij twee keer de dvd’s Still the Water en Haute Cuisine weggeven. Genoeg reden om mee te doen dus! 

AN is een prachtige film vol liefde voor lekker eten, gebasseerd op het gelijknamige boek van de Japanse schrijver Durian Sukegawa. Sentaro runt een klein bakkerswinkeltje waar hij Japanse pannenkoekjes gevuld met an verkoopt, een zoete rodebonenpasta. Wanneer Tokue, een oude en ietwat spirituele vrouw, aanbiedt hem te helpen in de keuken, accepteert hij dat schoorvoetend. Tokue blijkt met veel liefde en aandacht overheerlijke an te kunnen maken. Dankzij haar geheime recept komt de kleine bakkerij tot bloei en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen Sentaro en Tokue. AN was de openingsfilm van ‘Un Certain Regard’ op het Cannes Filmfestival en won de prijs voor Beste Film op het Valletta Film Festival 2015.

an_prijsvraag2

Wil jij kans maken op de dvd’s Still the Water en Haute Cuisine, beantwoord dan de onderstaande vraag. Wil je meer kans maken? Doe dan mee met de like-actie op Facebook.

Hoe heet het Japanse gerecht wat Sentaro maakt in AN?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “AN prijsvraag”. Je hebt tot 15 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. Erg mooi! Succes allemaal.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.