[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win vette Spider-Man: Homecoming prijzen!

Sinds donderdag 6 juli is Spider-Man: Homecoming in de bioscopen te zien. Heb jij de film nog niet gezien? Wij schreven alvast een recensie en kunnen hem van harte aanbevelen. Heb jij de film wel al gezien? Dan wil je natuurlijk de prijzen winnen die wij weggeven. Lees dus gauw verder.

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Meer informatie over de film? Die vind je op de website: http://www.spidermanhomecoming.nl/, of de Facebookpagina: www.facebook.com/SpiderManNL/.

 

We geven maar liefst drie pakketjes weg met daarin een gave zonnebril en een telefoonhoesje. Wil jij kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag:

Hoe heet de ‘man in de stoel’ en beste vriend van Peter Parker?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Spider-Man prijsvraag”. Je hebt tot 17 juli de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.