[AFGELOPEN] Prijsvraag: Star Wars: The Force Awakens

Vanaf 16 april is dan eindelijk Star Wars: The Force Awakens op dvd en blu-ray te verkrijgen en wij mogen van beide een exemplaar weggeven. Een feestje natuurlijk, want wie wil deze fantastische film nou niet in zijn kast hebben staan? Lees dus gauw verder hoe jij kans maakt.

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee naar ‘The Galaxy far far away’ met de terugkeer van Star Wars op het witte doek met Star Wars: The Force Awakens. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt.

starwars

Wil jij kans maken op de dvd of blu-ray van Star Wars: The Force Awakens? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag. Wil je meer kans maken? Doe dan mee met onze actie op Facebook.

De muzikale legende John Williams, die ook de soundtrack van de vorige zes films verzorgde, keerde terug om ook weer voor Star Wars: The Force Awakens de muziek te componeren. Dit leverde hem alweer een Oscar®-nominatie op.

De hoeveelste nominatie was dit voor hem?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres, leeftijd en voorkeur (dvd of blu-ray) naar prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Star Wars prijsvraag”. Je hebt tot 24 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.