[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win 2 vrijkaartjes voor Robinson Crusoe 3D!

Deze week, op 17 februari, verschijnt de kleurrijke animatiefilm Robinson Crusoe 3D in de bioscoop. Hierin wordt verteld hoe het wereldberoemde avontuur echt is gegaan en hoe groot de rol van Robinsons dierenvrienden op het eiland is. Vanwege deze leuke release mogen wij twee vrijkaartjes voor de film weggeven.

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij er van om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, want wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen en nieuwe plekken te ontdekken! Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen ‘mens’. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

robinson_crusoe_60082405_st_4_s-high

Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor deze vrolijke animatiefilm? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag. Wil je meer kans maken? Doe dan mee met de like-actie op Facebook.

Wie heeft de Nederlandse stem ingesproken van Robinson Crusoe?

 

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Robinson prijsvraag”. Je hebt tot 22 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. Succes allemaal

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.