Prijsvraag: win een Blockers-prijzenpakket

Vanaf donderdag 19 april draait er weer een nieuwe komische film van de makers van Bad Neighbours en This Is The End in de bioscoop: Blockers. Zin om een avondje te lachen? Doe dan mee met deze prijsvraag en maak kans op een mooi prijzenpakket met onder andere vrijkaartjes voor de film.

Blockers

Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen. Leslie Mann (The Other Woman, This Is 40), Ike Barinholtz (Bad Neighbours, Suicide Squad) and John Cena (Trainwreck, Sisters) zijn te zien in de nieuwe komedie Blockers, het regiedebuut van Kay Cannon (scenarioschrijver van de Pitch Perfect films).Geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver van Point Grey Pictures (Bad Neighbours, This Is The End), samen met Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg (Harold & Kumar films) en Chris Fenton van DMG Entertainment (47 Ronin). Geschreven door Brian & Jim Keho, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Eben Russell. Verder met o.a. Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanhathan en Gideon Adlan.

Meer informatie: www.blockersfilm.nl

Wat kun je winnen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“In de trailer gaan de ? blockers over op de Fast & Furious-rijstijl. Waar staat de afkorting WWVDD voor?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Blockers-prijsvraag”. Je hebt tot 23 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Michael Wenting
Geschreven door:
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

4 Comments

 1. What Would Vin Diesel do

  reageer
 2. What would Vin Diesel Do

  reageer
 3. What would Vin Diesel Do

  reageer
 4. What would Vin Diesel do

  reageer

reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.