[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win Bloodline (seizoen 1) op dvd of blu-ray!

Vanaf 23 maart 2016 is het eerste seizoen van Bloodline op dvd en blu-ray verkrijgbaar, en om dit te vieren mogen wij van beide een exemplaar weggeven.

BLOODLINE, van de makers van Damages, vertelt het intrigerende verhaal van de familie Rayburn die eigenaar is van een resort in Key West en de meest duistere geheimen van het eiland bewaakt. Als de verloren zoon en het zwarte schaap (Ben Mendelsohn) terugkeert voor een familiereünie dreigt hij de kwetsbare façade van de familie te verwoesten en een leven vol wandaden aan het licht te brengen. Zijn twee broers en zus zijn nu genoodzaakt hun geschillen bij te leggen om hun familie samen te houden en te beslissen wat ze het beste kunnen doen. In dit veelgeprezen en verslavende eerste seizoen spelen vele sterren, waaronder Kyle Chandler, Oscar®-winnaar Sissy Spacek (1980, Beste Actrice, Coal Miner’s Daughter) en de voor een Oscar®-genomineerde Sam Shepard (1983, Beste Bijrol, The RightStuff ) en houdt je tot het schokkende einde op het puntje van je stoel.
Copyright: © 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Sony Pictures Home Entertainment? Kijk dan op hun Facebookpagina.

BLOODLINE

Wil jij kans maken op de dvd of blu-ray van het eerste seizoen van Bloodline? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag. Wil je meer kans maken? Doe dan mee met onze actie op Facebook.

Kyle Chandler speelt één van de hoofdrollen in deze intrigerende serie, maar welke rol is dat?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres, leeftijd en voorkeur (dvd of blu-ray) naar prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Bloodline prijsvraag”. Je hebt tot 28 maart de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. Succes iedereen

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.