Prijsvraag: Win de blu-ray van Spider-Man: Homecoming!

Op woensdag 15 november verschijnt eindelijk Spider-Man Homecoming op dvd en blu-ray en om dat te vieren geven wij van beide een exemplaar weg. Wil je kans maken op de dvd? Kijk dan op onze Facebookpagina. Maak je liever kans op de blu-ray? Lees dan gauw verder.

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Wil je weten wat wij van de film vonden? Onze recensie lees je hier.

Wil je kans maken op de blu-ray van de film Spider-Man: Homecoming? Dan ontvangen we per e-mail graag het antwoord op onderstaande vraag.

In deze film zien we Tom Holland als Spider-Man, noem twee andere acteurs die de rol van Spider-Man gespeeld hebben.

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Spider-Man prijsvraag”. Je hebt tot 20 november de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wil je kans maken op de dvd? Doe dan mee aan onze actie op Facebook.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. Super gave film lijkt het ons!

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.