[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win het boek Vijftig tinten donkerder!

De ‘Fifty Shades’-boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit en nadat het eerste boek succesvol verfilmd werd is het nu ook eindelijk tijd voor het tweede boek. Op 9 februari verschijnt Fifty Shades Darker in de bioscoop en om dit te vieren geven wij tweemaal het boek van deze film weg. Kans maken? Lees dan gauw verder.

fifty_shades_darker_02038220_ps_3_s-highJamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig tinten donkerder) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

Voor meer informatie over de film kun je kijken op de website: www.fiftyshadesdarkerfilm.nl, op de Facebookpagina: www.facebook.com/FiftyShadesNL, of op de Twitterpagina: www.twitter.com/FiftyShadesNL.

 winactie_fifityshades

Om kans te maken op het boek Vijftig tinten donkerder, willen we het antwoord zien op de volgende vraag:

Na de originele Fifty Shades-triologie schreef E. L. James nog een vierde boek met dezelfde hoofdpersonen, hoe heet dit boek?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Vijftig tinten prijsvraag”. Je hebt tot 13 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.