[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win Chicago P.D. en Chicago Fire

Deze week verschijnt seizoen vier van Chicago Fire en seizoen drie van Chicago P.D. op dvd. Om dit te vieren geven wij deze beide in één pakket weg. Wil jij kans maken? Beantwoord dan gauw onderstaande prijsvraag.

Chicago Fire – Seizoen 4
De emoties lopen hoog op in het zinderende vierde seizoen van dit drama over de levens van de heldhaftige brandweerlieden, het reddingsteam en de paramedici van Chicago Firehouse 51. Wanneer Lt. Matt Casey (Jesse Spencer) te maken krijgt met de nasleep van zijn undercoverwerk en Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney) moeite heeft met zijn demotie dreigen persoonlijke problemen de overhand te krijgen terwijl zij dagelijks beslissingen moeten maken die bepalen over leven en dood.

Chicago P.D. – Seizoen 3
Het team van Hank Voight (Jason Beghe) staat op het punt om een grote crimineel in te rekenen wanneer een van zijn rechercheurs helemaal wordt afgetuigd en ontvoerd. In zijn race tegen de klok neemt Voight de lastige beslissing om iemand in genade aan te nemen. Ervaar het meest provocerende en koelbloedige seizoen van deze spannende serie tot nu toe!

chicagoprijzenpakket

Wil jij kans maken op de dvd’s van Chicago Fire seizoen vier en Chicago P.D. seizoen drie? Dan horen we graag het antwoord op onderstaande vraag.

Wanneer werd de pilot van Chicago Fire voor het eerst uitgezonden in Amerika?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Chicago prijsvraag”. Je hebt tot 31 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt. Wil je nog meer kans maken? Doe dan mee met de winactie op onze Facebookpagina, want daar geven we nog een pakket weg!

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. Wauw super gave actie hoor doe heel graag mee!

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.