[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win de dvd van Als de dijken breken

Na wekelijks zo’n anderhalf miljoen kijkers aan de buis te hebben gekluisterd, heeft DFW 27 januari de populaire EO-serie ‘Als de dijken breken’ uitgebracht op dvd en blu-ray. Op de schijfjes staan alle zes de afleveringen en de ‘making of’ van de rampenserie, die momenteel ook in Vlaanderen een enorm kijkcijfersucces is. In de hoofdrollen schitteren Gijs Scholten van Aschat, Susan Visser, Loek Peters, Bianca Krijgsman, Aart Staartjes en Frank Lammers. Wil jij kans maken om deze serie op dvd te winnen? Lees dan gauw verder.

‘Als de dijken breken’ vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er van Nederland over als zich anno nu een watersnoodramp voltrekt? De Nederlandse delta is niet opgewassen tegen een stormvloed van deze omvang. Wat zijn de rampzalige gevolgen? Hoe bouw je je leven, en hoe bouwen we Nederland weer op? Miljoenen mensen staan voor een onmogelijke keuze en moeten vrezen voor hun leven als de dijken breken. Zes van hen volgen we in een meeslepende en indringende mozaïekvertelling over relaties in zwaar weer, een landsbestuur onder druk en de veerkracht van een natie.

winactie_alsdedijkenbreken

Wil jij kans maken op de dvd van ‘Als de dijken breken’? Geef dan antwoord op de volgende vraag.

In Nederland kende we in de vorige eeuw al een grote watersnoodramp. Wanneer vond deze plaats?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Dijken prijsvraag”. Je hebt tot 06 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wil je nog meer kans maken? Kijk dan op onze Facebookpagina, want daar geven we nog een exemplaar weg.

Redactie
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.