[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win de dvd van Money Monster

De film Money Monster ligt ondertussen in de winkels en wij mogen hiervan twee exemplaren weggeven. Door mee te doen aan de prijsvraag hieronder maak je kans op de blu-ray en op onze Facebookpagina kan je de dvd winnen. Ben je benieuwd naar onze recensie? Die lees je hier.

In de nieuwe spannende thriller Money Monster proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) voor de ogen van miljoenen kijkers een zenuwslopende gijzeling te beëindigen.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

 money_monster_02038142_st_2_s-high

Wil jij kans maken op de blu-ray van Money Monster? Beantwoord dan de onderstaande vraag.

 De regie van Money Monster is gedaan door een beroemde actrice. Wie is dit?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Money Monster prijsvraag”. Je hebt tot 14 november de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt. Kans maken op de dvd? Ga dan naar onze Facebookpagina.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

3 Comments

  1. Jodie Foster

    Reply
  2. Jodie Foster

    Reply
  3. jodie foster

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.