[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win dvd’s van regisseur James Gray

Op 27 april verschijnt de avonturenfilm The Lost City of Z in de bioscopen. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett en wordt geregisseerd door James Gray. James Gray regisseerde eerder al de films The Immigrant en We Own the Night. Jij maakt kans om deze twee films te winnen op dvd. We geven twee pakketjes weg, dus lees gauw verder om te zien wat je hiervoor moet doen.

the_lost_city_of_z_94000165_ps_1_s-low
Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt.

winactie_lostcityofz

Om kans te kunnen maken op één van de twee dvd-pakketten met daarin de films The Immigrant en We Own the Night willen wij graag een antwoord op de volgende vraag:

 The Lost City of Z is een boekverfilming, maar wie schreef dit boek?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “The Lost City of Z prijsvraag”. Je hebt tot 1 mei de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekendgemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. David Grann

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.