Prijsvraag: Win een Escape Room-prijzenpakket

Vanaf 28 februari draait er weer een spannende horrorfilm in de bioscoop: Escape Room. Lees verder om kans te maken op een prijzenpakket met daarin twee vrijkaartjes en een houten puzzel.

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.

Hoe maak je kans?

We geven drie keer een prijzenpakket weg met daarin twee vrijkaartjes en een houten puzzel. Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Regisseur Adam Robitel regisseerde vorig jaar het vierde deel van een bekende horrorfranchise. Welke?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@playwatchread.nl, onder vermelding van “Escape room-prijsvraag”. Je hebt tot 25 februari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Written by
Welkom op Play Watch Read!

5 Comments

 1. Insidious The Last Key

  Reply
 2. Insidious The Last Key

  Reply
 3. Insidious ,the last key

  Reply
 4. Insidious the last key

  Reply
 5. Insidious the last key

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.