[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een The Divergent Series: Allegiant prijzenpakket!

Op 9 maart verschijnt alweer het derde deel van de succesvolle Divergent-filmreeks en om dit te vieren mogen wij twee vrijkaartjes weggeven. Wil jij graag dit nieuwe deel bekijken in de bioscoop? Doe dan mee aan de prijsvraag en als je wint krijg je er ook nog een leuk linnen tasje bij.

In het derde deel, The Divergent Series: Allegiant maken Tris en Four kennis met een hele nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren. Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Dit is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad die ze ooit hebben gekend achter zich.

ALLEGIANT

Wil jij kans maken op de twee vrijkaartjes voor dit spectaculaire avontuur en een leuk tasje? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag.

De Divergent-filmreeks is gebaseerd op een gelijknamige boekenreeks. Wie is de schrijfster van deze boeken?

 

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Allegiant prijsvraag”. Je hebt tot 14 maart de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

5 Reacties

 1. Succes iedereen.

  Reageer
 2. Helemaal mega leuk, daar zou ik mijn kleindochters dolblij mee kunnen maken

  Reageer
 3. Leuk ik doe graag mee.

  Reageer
 4. Veronica Roth

  Reageer
 5. wauw ik wil heel graag twee vrijkaartjes voor dit spectaculaire avontuur en een leuk tasje ! Super winactie van Undercover-Network .

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.