Prijsvraag: Win een gaaf pakket van Downsizing!

Op donderdag 25 januari verschijnt Downsizing in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mogen we weer leuke prijzen weggeven. Deze keer geven we maar liefst drie pakketten weg met daarin twee vrijkaartjes, een espressokopje en een pet.

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren. Al snel komen mensen erachter dat ze in een miniatuurwereld meer waar voor hun geld kunnen krijgen. In de hoop op een beter leven besluiten de alledaagse Paul Safranek (Matt Damon) en zijn vrouw Audrey (Kristen Wiig) hun gestreste bestaan in Omaha achter zich te laten om zich klein en fijn te vestigen in een nieuwe miniatuurgemeenschap – een beslissing die tot levensveranderende avonturen leidt.

Wil je meer informatie over de film? Kijk dan op http://downsizingfilm.nl.

 

Wil jij kans maken op één van de leuke prijzenpakketten met daarin twee vrijkaartjes, een espressokopje en een pet? Geef dan antwoord op de onderstaande vraag.

Downsizing ging voor het eerst in première op een filmfestival. Welk festival was dit?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Downsizing prijsvraag”. Je hebt tot 29 januari de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

4 Comments

 1. Lijkt me wel raar ,alles is groter dan jij ?

  Reply
 2. Filmfestival van Venetie

  Reply
 3. In Venetië

  Reply
 4. Ik heb het prijzenpakket ontvangen! Bedankt!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.