[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een gaaf pakket van The Dark Tower

Op dit moment draait The Dark Tower in de bioscoop, gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van Stephen King. Om dit te vieren geven wij twee gave pakketten weg met daarin een vest en een notitieblok van de film.  Wil jij kans maken op deze leuke prijzen? Lees dan gauw verder.

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King. De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O’Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O’Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Meer informatie over de film? Die vind je op de website: www.thedarktowerfilm.nl of check de Facebookpagina: www.facebook.com/TheDarkTowerNL.

Wil jij kans maken op een gaaf prijzenpakket met een heerlijk vest en een notitieblok van The Dark Tower? Beantwoord dan de volgende vraag:

Welke jonge acteur speelt de rol van Jake?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “The Dark Tower prijsvraag”. Je hebt tot 28 augustus de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Redactie
Geschreven door:
Welkom op Play Watch Read!

4 Reacties

 1. Tom Taylor

  reageer
 2. Tom Taylor

  reageer
 3. Tom Taylor, natuurlijk! 😉

  reageer
 4. tom taylor

  reageer

reageer

Je e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.