[AFGELOPEN] Prijsvraag: Win een Game of Thrones prijzenpakket!

Op 25 april start bij HBO Nederland alweer het zesde seizoen van de succesvolle serie Game of Thrones. Met een aantal echte fans op onze redactie besloten we om hier een waar feestje van te maken en een complete Game of Thrones-themaweek te organiseren. En wat hoort er bij een feestje? Leuke cadeautjes natuurlijk! We zijn er dan ook erg blij mee dat we namens HBO een ontzettend leuk prijzenpakket weg mogen geven. Wil jij kans maken op dit mooie pakket? Lees dan gauw verder.

Game of Thrones is gebaseerd op de populaire boekenreeks A Song of Ice and Fire van auteur George R.R. Martin. In Westeros, een mythisch continent, strijden verschillende adellijke families om de IJzeren Troon en om de macht over de Zeven Koninkrijken. Echter, in een tijdperk waarin verraad, lust, intriges en bovennatuurlijke krachten hoogtij vieren, zal hun dodelijke kat-en-muisspel onvoorziene en verreikende gevolgen hebben. Tot overmaat van ramp maakt achter een eeuwenoude, gigantische muur van ijs een kille vijand zich op om het land onder de voet te lopen. In Game of Thrones, winnaar van 26 (!) Primetime Emmy Awards, zijn de Nederlandse acteurs Carice van Houten en Michiel Huisman te zien.

GoT_prijsvraag

Het prijzenpakket dat we weg mogen geven bestaat uit een Funko Pop! van Melisandre en twee boeken: Inside HBO’s Game of Thrones en Het Lied van Ijs en Vuur: Het Spel der Tronen. Drie zeer leuke items die je kan winnen door simpelweg de onderstaande vraag correct te beantwoorden.

Hoe gaat het nieuwste Game of Thrones-boek heten dat nu geschreven wordt door George R.R. Martin?


Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar:
prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “GoT prijsvraag”. Je hebt tot 25 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.